Pedallar Karabük’ten , Denizli’ye Çevrildi

featured

Pedallar Karabük’ten , Denizli’ye Çevrildi

20 Ağustos 2017 tarihinde Karabük / Yenice’de düzenlenen MTB CUP  (Dağ Bisikleti) Yarışlarında  genç bayanlar kategorisinde Milli takım adına yarışan Sakarya Gençlik Merkezi ve Gençlik Spor Kulübü Sporcusu Yasemin Can 1. Oldu.

Sakarya Gençlik Merkezi ve Gençlikspor bayan takımı  , 27 Ağustos 2017 tarihinde Denizli’de gerçekleştirilecek olan MTB Cup Türkiye Şampiyonasında başarı arayacak.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; Bisiklet branşında başarılarımız artarak devam ediyor. Sakarya Gençlik Merkezi ve Gençlikspor Kulübü sporcumuz Yasemin Can , katıldığı her yarıştan 1.’likle ayrılıyor. Kendisini tebrik ediyorum. Genç Bayan Bisiklet takımımız da Türkiye Şampiyonalarında elde ettikleri dereceler ile yüzümüzü güldürüyor. “ şeklinde konuştu.

Bisiklet İl Temsilcisi Serkan Cerrahoğlu da , başarılı sporcu Yasemin Can’ı tebrik etti ve Sakarya G.Merkezi Spor Kulübü bayan takımını da , Denizli’deki yarışlar öncesince başarılar diledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!