PAYAS’TA BOYNU BÜKÜKLER 1-2

PAYAS’TA BOYNU BÜKÜKLER 1-2

Sakaryaspor Payas deplasmanına mutlaka üç puan düşüncesi ile gitti. Ama evdeki hesap çarşıya uymayınca 1-0 Önde götürdüğü karşılaşmayı son 15 Dakikadaki kötü futbolun getirdiği iki gole boyun eğdi ve sahadan 2-1 Mağlup ayrıldı.

SON 15 DAKİKADA KAYBETTİK !

Sakaryaspor Hatay Payas İlçe Stadında ligin 13. Hafta karşılaşmasında Payasspor ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısını 19. Dakikada Doğan Seçkin’in golüyle 1-0 Önde kapatan Sakaryaspor,  maçın ikinci yarısında da harika bir futbol oynarken, maçın son 15 Dakikasında tanınamayacak kadar kötü bir futbola dönünce kalemize yüklenen ve bu dakikalarda hücum futbolunu düşünen Payasspor sürekli pozisyonlar bulmaya başladı. 72. Dakikada bir geri pasını ileriye göndermek isteyen kaleci Yavuz’un vurduğu topun rakip oyuncu ve maça daha sonradan giren Uğur’a çarptı ve kalemize girdi ve durum beraberliğe geldi. Payasspor baskısını arttırırken Sakaryaspor ise kötü futboluna devam etti ve maçın 84. Dakikasında Şahin’in8 golüyle Payasspor sahadan üç puanla ayrılırken, Sakaryaspor da aslında güzel götürdüğü karşılaşmanın sonunda sahadan boynu bükük olarak ayrılmak zorunda kaldı.

STAD: Payas İlçe

HAKEMLER: Volkan Okur, Harun Güngör, Şahin Keçeci

PAYASSPOR: İzzet Yağız, Edip Saruhan, Mustafa Yıldız (Dk.33 Uğur Durmuş), Osman Bodur, Mehmet Kahvecioğlu, Şahin Çakır, Devrim Kılıç (Dk.54 Turhan Alper), Harun Koç, Hüseyin Teker, Adem İnanç, Şahin Fıstıkcı

SAKARYASPOR: Yavuz Eraydın, Sertaç Eren, Burak Bekaroğlu, Fikret Topaloğlu, Sadullah Erarslan (Dk.70 Mert Sarı), Mustafa Cevahir, Adnan Güngör, Doğan Seçkin, Burak Göksel, Canberk Özdemir, Feyyaz Aydil

SARI KARTLAR: Osman Bodur, Mehmet Kahvecioğlu (Payas) GOL: Dk.19 Doğan Seçkin (Sakaryaspor), Dk.72 Uğur Dk. 84 Şahin Payasspor )

MAÇTAN DAKİKALAR

GOl.. Dk.19: Ceza sahasında Feyyaz’ın vuruşu sonrasında seken topu bir anda önünde bulan Doğan Seçkin, topu ağlara gönderdi. Sakaryaspor 1-0 önde.

Dk.25: Payasspor’dan Osman Bodur, yaptığı hareket sonucu sarı kart gördü.

Dk.32: Payasspor’da Mustafa Yıldız, yerini Uğur Durmuş’a bıraktı.

Dk.37: Payasspor’da atılan uzun topta, rakiple kaleci Yavuz karşı karşıya kaldı. File bekçisinin zamanlaması ekibimizi gol yemekten kurtardı…

Şu dakikalarda, rakip kaleye çok kez giden ekibimiz. Adeta tek kale top oynuyor.

Dk.38: Feyyaz Aydil ikili mücadele sırasında küçük bir sakatlık geçirdi. Sahada müdahalesi yapılan Feyyaz, oyuna devam ediyor.

Dk.40: Payas Belediyespor’dan Onur kaleciyle karşı karşıya yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi. Kaleci Yavuz, Onur’un şutunu auta çeldi.

Dk.45: Hakem ilk yarıya en az 2 dakika uzatma verdi.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikası Sakaryaspor 0-1’lık üstünlüğüyle sona erdi.

Dk.63: Payasspor’dan Şahin’in ceza sahası dışından vurduğu şutu, Yavuz Eraydın yakaladı.

Dk.65: Doğan Seçkin sağ çaprazdan girerek, topu içeriye ortaladı. Top Burak Göksel’e gelmek üzereyken, rakip defansın müdahalesiyle kornere çıktı.

Mücadelenin ikinci yarısında, iki takım da rakibini yaptığı ataklarla zorluyor…

Dk.70: Sakaryaspor’da Sadullah Eraslan’ın yerine oyuna Mert Sarı dahil oldu.

Dk.72: Payas Belediyespor’dan Uğur Durmuş attığı golle skoru 1-1’e getirdi. Mücadeleye eşitlik geldi: 1-1

Dk.78: Payas Belediyespor’da Uğur Durmuş, yerini Serdar Sadun’a bıraktı.

Dk.80: Sakaryaspor’dan Doğan Seçkin, orta sahanın çaprazından ceza sahasına girdi. Rakip defans Doğan’a kayarak müdahale etti, korner.

Dk.84: Payas Belediyespor’dan Şahin, ceza sahasına yan çizgiden girerek topu ağlara gönderdi. Maç ta Payasspor’un 2-1 Üstünlüğü ile sona erdi

 

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!