PAYAS’I RAHAT GEÇTİK 2-0

featured

PAYAS’I RAHAT GEÇTİK 2-0

Sakaryaspor, Spor Toto 3.Lig’in 23’ncü haftasında Payasspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil-Siyahlı ekibimizde kart cezalısı olan Burak Bekaroğlu ve Coşkun Yılmaz’ın yanı sıra sakatlığı bulunan Cihan Yıldız bugün kadroda yer almadı.. Maçın ilk yirmi dakikası durgun bir futbolla geçerken Sakaryaspor iki net gol pozisyonu yakaladı ama golle buluşamadı.  Yeşil siyahlılar 35’inci dakikada Aytaç’ın attığı golle Sakaryaspor 1-0 öne geçti. Maçın ikinci yarısı başlar başlamaz konuk ekip net üç gol pozisyonundan yararlanamazken 49.. dakikada Sakaryaspor bir penaltı atışı kazandı Erçağ’ın penaltıdan attığı golle Sakaryaspor 2-0 öne geçti. Gol sonrasında Sakaryaspor oyunu rölantiye aldı ve karşılaşma 2-0 Sakaryaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

HER İKİ YARIYA BİRER GOL SIĞDI

Spor toto 3. Lig 3. Grupta play-off yarışından kopmak istemeyen Sakaryaspor iki sezondur her nedense oynadıkları maçlarda üç puan alamadığı Payasspor karşısında oyuna biraz ağır başladı. Maçın ilk yirmi dakikasında belirgin üç net pozisyona giren yeşil siyahlılar önce Mümin ve daha sonra 28. Dakikada Talha’nın kafa vuruşu sonucunda topu ağlarla buluşturamadı. Maçın ilerleyen dakikalarında Sakaryaspor baskı kurmaya başladı. Nitekim maçın 35. Dakikasında Sakaryaspor sağdan bir köşe atışı kullandı topa çok iyi yükselen Aytaç topu kafayla rakip filelere gönderdi ve Sakaryaspor 1-0 Öne geçti. İlk yarı bu skorla kapandı. Maçın ikinci yarısında ise devre başlar başlamaz Payasspor forvet oyuncuları net üç gol pozisyonlarına girdiler ama golle buluşamadılar. Maçın 49. Dakikasında Sakaryaspor ikincikez aynı yerden köşe atışı kullandı. Talha7nın köşe atışı rakipi ceza alanı içerisinde karambol yarattı. Bu karambolde rakip defans oyuncuları topu elle oynayınca maçın hakemi tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Erça topu ağlarla buluşturdu ve Sakaryaspor farkı ikiye çıkarttı. Gol sonrasında Payasspor oyundan düşünce Sakaryaspor rahat bir oyun oynamaya başladı. İlerleyen dakikalarda önce Serdar Ümit’in topu direkten döndü yaşanan karambolde Erçağ topu bir daha kaleye gönderdi ama top önce kalecinin eline  daha sonra da yan direğe vurup geri döndü. Geride kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Sakaryaspor sahadan 2-0 Galip ayrılarak puanını 42’yü yükselterek üçüncü sırada kalmaya devam etti. Afjet Afyonspor berabere kalmasına rağmen 51 Puanla lider durumda iken Darıca Gençlerbirliği de 46 Puanla 2., Sırada yer alıyor.

HABER : Burhan UĞUR

 

HAKEMLER: Serkan Ergün*** Barış Çardaklı*** Şenol Bektaş***

SAKARYASPOR: Bora *** Canberk*** (Dk.90 Ahmet Aktaş), Zafer *** Aytaç*** Fikret ***Serdar Ümit ***Hüseyin Altuğ*** Erçağ **** Fatih *** (Dk.81 Ceyhun), Talha*** Mümin ** (Dk.87 Enes Ata)

TEKNİK DİREKTÖR : Osman Özdemir

PAYASSPOR: Ahmet *** Yunus Emre **İzzettin,**Hüseyin ** Muhammet Ali*** Orçun ** (Dk.33 Ali Yıldırım), Deniz ** Fatih***, Vehbi Furkan**, Oğuzhan** (Dk.59 Mustafa), Eşref ** (Dk.71 Burak Can)

TEKNİK DİREKTÖR : Mehmet Keskin

SARI KARTLAR: Deniz, Ali (Payasspor)

GOLLER: Dk.33 Aytaç Ak, Dk.51 Erçağ (pen.) (Sakaryaspor)

TOPLU SONUÇLAR :

Orduspor –  Bergama Belediyespor  : 1-1

diyarbekir spor a.ş.-  Ankara Adliyespor  : 2-1

Bayrampaşa -Muğlaspor  : 1-1

Denizli Büyükşehir Belediyespor  -Afjet Afyonspor  1-1

Tarsus İdman Yurdu-  Maltepespor : 2-3

Sakaryaspor a.ş. – Payasspor : 2-0

Darıca Gençlerbirliği -Sultanbeyli Belediyespor  : 2-1

Orhangazispor – Baysal İnşaat Düzyurtspor  : 0-1

MAÇTAN DAKİKALAR :

Dk.5: Payasspor atağında sol kanatan içeri atılan topla Sakaryaspor kalesinde

tehlikeli bir pozisyon oluştu. Kaleciden sekerek karambolde kaleye doğru giden

topu Zafer Aydoğdu çizgiden çıkardı

DK.12: Sakaryasporlu Erçağ’ın sağ kanattan top sürerek cezasahası içine

ortaladığı topa kale önünde boş pozisyonda Serdar Ümit Deniz kafa vurdu. Top

kaleye pararlel hareket ederek Payasspor defansının önünde kaldı.

Dk.17: Serdar Ümit Deniz orta sahada presle aldığı topu ara pasla Mümin

Aysever’e gönderdi. Mümin aradan kaçarak topu önüne aldı kaleciyle karşı

karşıya pozisyonda vurduğu topu kaleci engelledi.

Dk.24: Talha sakaryaspor’un ani atağında sol kanattan Payasspor kalesinin 6 pasına güzel bir orta çıkardı. Erçağ’ın önüne gelen topa vuramayıp kaçırdı. Devam eden pozisyonda Erçağ topu içeri çıkarsa da oluşan karambolde hakem Payasspor lehine düdük çaldı.

Dk.27: Fatih duvar pasıyla sol kanattan boşta kalarak içeride top isteyen Talha’ya orta çıkartı. Talha bomboş pozisyonda kalenin hemen önünden vurduğu kafa vuruşunu dışarı gönderdi.

Dk.34: Hüseyin Altuğ Payasspor ceza sahasının hemen dışından gelişine sert vurduğu topa Payasspor defansı ayak uzatarak kornere gönderdi.

Dk.35: Sakaryaspor korner vuruşundan gelen topa Aytaç güzel bir kafa vuruşuyla topu köşeye göndererek ağlarla buluşturdu.

Dk.43: Canberk Payasspor ceza alanına girerek çaprazdan şut çekti fakat topa kötü vurarak dışarı gönderdi.

Dk.45+2: Ceza alanın dışından kazanılan serbest vuruşu Sakaryaspor’dan Talha kullandı. Şık bir serbest vuruşu kullanan Talhanın şutunu Payasspor kalecisi uzanarak son anda çıkardı.

Dk.48: Sakaryaspor defansı hata yapınca seken topa oluşan pozisyonda Payassporlu Oğuzhan boş kaleye gönderdiği topu dışarı yolladı.

Dk.52: Sakaryaspor atağında Payasspor ceza sahasında Deniz Karadeniz’in elle müdahalesi sonucu Sakaryaspor penaltı kazandı.

Dk.53: Penaltıyı kullanan Erçağ topu kalecinin uzandığı köşeden gole çevirdi.

Dk.58: Sakaryaspor’lu Fatih aradan çok iyi kaçtı ceza sahasında önüne aldığı topu çaprazdan kaleye sert gönderdi Payasspor kalecisi son anda topu çıkardı.

Dk.65.: Fikret Sakaryaspor atağında ceza sahası dışından Payasspor kalesine çok sert bir şut çekti. Top az farkla dışarı çıktı.

Dk.67: Sakaryaspor tarafından kullanılan serbest vuruşta Payasspor ceza alanı içinde Hüseyin Altuğ bomboş pozisyonda 6 pasın hemen gerisinden vurduğu kafa vuruşuyla topu dışarı gönderdi.

Dk.75: Serdar Ümit Deniz 30 metreden topa çok şık ve sert vurdu. Kalecinin yanından ağlara giden top kale direğine çarparak Erçağ’ın önüne düştü. Erçağ’ın vurduğu topuda kaleci çıkardı.

Dk.77: Payasspor atağında Sakaryaspor defansının araksında kaçan Payassporlu oyuncu kaleciyle karşı karşıya kaldı. Son anda Sakaryaspor defansı topa ayak koyarak pozisyonu kornerle sonuçlandırdı.

Dk.83: Erçağ sağ kanatan çalımla sıyrılarak ceza sahasına girdi. içeri çıkardığı top kısa düşünce Payasspor defansı topa müdahale etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!