Payas hafif geldi 3-1

featured

Payas hafif geldi   3-1

Rüstemler’de 3-1 kazandığımız Payasspor maçında gollerimizi Tevfik Köse, Abdülaziz Solmaz ve Ferit Erişçi attı

Sakaryaspor yeni sezonun ilk hazırlık maçını dün Rüstemler’de 3. Lig takımlarından Payasspor’la oynadı. Hatay temsilcisi karşısında 7. dakika da Tevfik Köse’nin golüyle 1-0 öne geçen Sakaryaspor 30. dakika da Feyzullah’ın kafa golüne engel olamadı ve skora denge geldi; 1-1.

  1. dakika da Kastamonuspor’dan yeni transferimiz Abdülaziz Solmaz’ın golüyle ilk yarıyı 2-1 önde bitiren Sakaryaspor 69’da sağbek Ferit’le bir gol daha buldu ve 90 dakika 3-1 üstünlüğümüzle sonuçlandı.SAHA : Rüstemler TesisleriHAKEMLER : Ahmet Eşsiz, Rahvan Akçan, Bahadır Akpınar

    SAKARYASPOR : Oğuz (Aykut) Ferit, Berkaycan (Ömer Faruk) Ümit Yasin (Cihan) Canberk (Ensar) Mehmet Avcı (Görkem) Özgür (Barış) Serkan, Umut (Yusuf) Abdulaziz (Kaan) Tevfik (Tuğra)

    TEKNİK DİREKTÖR : Abdullah Ercan

    PAYASSPOR: Suphi (Ali) Fatih (Birten) Aykut (Atamert) Zafer (Uğurcan) Cumali (Mehmetcan) Yasin (Oğuzhan) Agah (Özgür) Uğur (Kaan) Emre (Engin) Veli (Samet) Feyzullah (Sercan)

    TEKNİK DİREKTÖR : Cem Cambaz

    GOLLER: Dk.7 Tevfik, Dk. 43 Abdülaziz, Dk.69 Ferit (Sakaryaspor) Dk. 30 Feyzullah (Payasspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!