PAŞA PAŞA YENDİK 2-1

featured

PAŞA PAŞA YENDİK 2-1

Sakaryaspor, Sakarya Atatürk Stadında ağırladığı Bayrampaşaspor’u kendi saha ve seyircisi önünde 2-1 mağlup etti. Sakaryaspor aldığı bu galibiyetle puanını 27’ye yükselterek puan cetvelinde ikinci sıraya yerleşirken, lider Afyon Afjet te kendi sahasında Maltepe ile 0-0 Berabere kaldı ve 31 Puanla liderliğini sürdürüyor. Tarsus İdmanyurdu ise Darıca’ya mağlup olunca 26 Puanda kaldı ve üçüncü sırayı indi.

CANLI YAYINA RAĞMEN STAD DOLDU

Temsilcimiz Sakaryaspor, ligin 14’ncü hafta mücadelesinde bugün sahasında Bayrampaşa’yı konuk etti. Sakarya Atatürk Stadında Saat 13.30’da başlayan ve canlı yayınlanan  müsabakadan 2-1’lık galibiyetle ayrılan temsilcimiz, zirveye bir adım daha yaklaştı. Maç canlı yayınlanmasına rağmen stad yine tıklım tıklım doldu.

Sakaryaspor’a galibiyeti getiren golleri Fikret Topaloğlu ve Hacı Ömer Doğru kaydetti.Bu sonuçla Sakaryaspor zirve mücadelesinde ikinci sıraya yükseldi. Maçın ilk yarısında pek kayda değer olay yaşanmadı.

Bayrampaşaspor iki pozisyonda Sakaryaspor kalesi önünde tehlikeli olurken, yeşil siyahlılar maçın 33 Dakikasında Fikret’in golüyle 1-0 Öne geçtiler. Maçın ikinci yarısında Sakaryaspor daha atak yapan takımdı. Birçok pozisyondan yararlanamayan sakaryaspor maçın 84. Dakikasında ikinci golünü kazandı. Bu dakikada Erçağ sağdan rakip ceza alanına girdi yerden sert bir orta yaptı, kale önünde hazır bulunan oyuna ikinci yarıda giren Hacı Ömer topu rakip filelere gönderdi ve Sakaryaspor farkı ikiye çıkarttı. Ama yeşil siyahlıların sevinci 2 Dakika bile sürmedi maçın 86. Dakikasında bir Bayrampaşa atağında Güray topu kaleci Ozan’ın sağından filelerimize gönderdi ve fark tekrar bire indi.

Bayrampaşaspor iyice bastırmaya, Sakaryaspor da galibiyeti korumaya başladı. Maçın 4 Uzatma dakikasında Bayrampaşa’nın atakları vardı ama golle sonuçlanmadı ve Sakaryaspor bu çok önemli karşılaşmadan 2-1 Galip ayrılarak zirve yarışını sürdürmeye devam etti. Burhan UĞUR

MAÇIN KÜNYESİ

HAKEMLER: Burak Özcan*** Ejder Yapıcı*** Utku Tunavelioğlu***

SAKARYASPOR: Ozan *** Fikret *** Zafer *** Burak *** Ahmet *** Ceyhun ** Anıl ** (Dk.85 Ferhat Yazgan), Serdar *** Talha Mayhoş** (Dk.82 Hacı Ömer), Abdulkadir ** (Dk.74 Furat Koç), Erçağ ***

TEKNİK SORUMLU: Tuncay Şanlı

BAYRAMPAŞA: Yunus *** Recep ** (Dk.82 Fahri), İlker ** Kubilay ** Bülent ** (Dk.71 Ziya İnday), Güray *** Furkan *** Said Can** Polat *** Hüseyin ** (Dk.82 Hüseyin Akoğlu), Berkay ***

TEKNİM DİREKTÖR : Murat Şenvardar

SARI KART: Furat Koç, Ferhat Yazgan (Sakaryaspor), Bülent Kocabey (Bayrampaşa)

GOLLER: Dk.33 Fikret Topaloğlu, Dk.84 Hacı Ömer(Sakaryaspor), Dk.86 Furkan Çil (Bayrampaşa)

MAÇTAN NOTLAR

Dk.6: Bayrampaşaspor atağında Furkan’ın ceza sahasında top önünde kaldı. Topa yerden vuran oyuncu tehlikeli pozisyonda topu kaleci Ozan’ın yanından dışarı gönderdi.

Dk.21: Sakaryaspor ceza sahasına yakın noktadan serbest vuruş kullandı. Erçağ altı pasın gerisinde topla yalnız kaldı. Kötü bir vuruşla pozisyonu değerlendiremedi.

Dk.31: Sakaryaspor kontra atağında Bayrampaşaspor defansını üçe bir yakaladı. Koşu yoluna atılan pasta Abdülkadir ofsaytta kaldı.

Goolllll..Dk33: Sakaryaspor’da Erçağ ceza sahasında topla birlikte kaldı çektiği şutta defanstan seken top Fikret’in önüne düştü. Fikret düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Dk.45: Sakaryasporlu oyuncu Fikret Topaloğlu havadan gelen pasla kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kaleciyle mücadelesinde seken topu kaleci kontrol etti.

Dk.47: Bayrampaşasporlu Soner ceza sahası yayının yanından topu ayağında sektirerek sert vurdu kaleci Ozan topu tokatlıyarak son anda kornere çeldi.

Dk.51: Bayrampaşaspor oyuncuları hızlı atakla Sakaryaspor ceza sahasına girdi. Sakaryaspor defansıyla mücadelesinde yere düşen Bayrampaşaspor’lu oyuncu penaltı itirazlarında bulundu.

Dk.63: Sakaryaspor oyuncusu Talha cezasahası içinde topu çalımla boşa çıkarıp şutunu çekti fakat topu yerden dışarı gönderdi.

Dk.68: Sakaryaspor paslaşarak kullandığı kornerde içeri yapılan ortaya Erçağ vurdu top yan ağlarda kaldı

Dk.71: Kontra atakla çıkan Sakaryaspor’da ceza sahası dışından Erçağ topa iyi vurdu. Bayrampaşaspor kalecisi topa uzanarak kornere çıkardı.

Dk.82: Sakaryasporlu oyuncu Erçağ’ın ceza sahasına sokulup verdiği pasta Hacı Ömer doğru kalenin önünde topa dokunarak pası gole çevirdi

Dk.86: Bayrampaşaspor’un korner atışında Güray Fırat topu kafayla kaleye gönderdi. Kaleci Ozan’ın kapattığı köşeden top ağlarla buluştu.

Dk.90: Maçta 4 Dakika uzatma oynanıyor Bayrampaşspor son dakikalarda baskını arttırdı.Ama sonuç alamadı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!