Parkede rakip Pınar Karşıyaka

Parkede rakip Pınar Karşıyaka

Tahincioğlu BSL’nin 13. haftasında oynanacak Pınar Karşıyaka mücadelesi öncesi değerlendirmelerde bulunan Akgün Altuğ, “30 Aralık Cumartesi günü Karşıyaka ile önemli bir maça çıkacağız. Destekleriyle takımımıza güç katan tüm basketbolseverleri karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Başkanı Akgün Altuğ, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 13. haftasında oynanacak Pınar Karşıyaka maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Ligde 7 galibiyetle 6. sırada yer aldıklarını hatırlatan Akgün Altuğ, hedef maçlardan biri olan Pınar Karşıyaka’yı da mağlup ederek yollarına devam etmek istediklerini kaydetti. Altuğ, bu önemli mücadele öncesi tüm taraftarlara çağrıda bulunarak Sakarya Spor Salonu’na davet etti.

 

Seriye devam

Altuğ, “30 Aralık Cumartesi günü Karşıyaka ile önemli bir maça çıkacağız. Ligi ilk 8’de tamamlayarak Türkiye Kupası’na katılma hedefimiz bulunuyor. Bu doğrultuda Galatasaray deplasmanında aldığımız galibiyet çok kıymetliydi. Şimdi bu galibiyetin üzerine koymamız gerek. İnşallah saha ve seyirci avantajımızı da iyi bir şekilde kullanarak Karşıyaka’yı mağlup etmeyi başaracağız” diye konuştu.

 

Kritik mücadele öncesi taraftara çağrı

Akgün Altuğ, kritik mücadele öncesi taraftarlara da çağrıda bulundu. Altuğ, “Taraftarlarımız bugüne kadar bizlerin yanında oldu. Takımımıza tribünlerden yaptıkları desteklerle güç kattı. Şimdi Karşıyaka ile oynayacağımız önemli karşılaşma için yine basketbolseverlerin desteğine ihtiyacımız olacak. İnşallah hep birlikte güzel bir galibiyet elde edeceğiz” ifadelerini kullandı. Basketbol Kulübü’nden yapılan açıklamada bilet satışlarının Serdivan Mavi Durak ve Kulüp Ofisi’nden devam ettiği 29 Aralık Cuma günü ise Atatürk Bulvarı’nda satışların gerçekleştirileceği ifade edildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!