Pamukovalı Karateciler yine madalyaları topladı..

featured

Pamukovalı Karateciler yine madalyaları topladı..

Sakarya İller Arası Karate Liginde Pamukovalı Karateciler 3 şampiyonluk, 5 ikincilik, 2 üçüncülük alarak büyük bir başarıya daha imza attılar..

Hendek Yeni Spor Salonunda başlayan İller Arası Sakarya Karate Liginde Pamukovalı Karatecilerden Umut Demirci, Emre Kaşık, Rabia Solak birincilik elde ederek şampiyon olurken, Musab Yıldız , Eralp Er , Burçin Nisa Can, Şeyma Yİğit, Nurefşan Kaşık ikinci, Muhammet Ali Ateş ve Betül Tetik üçüncü olup 10 madalya aldılar.

Pamukovalı sporcuların Karate Antrenörü Ogün Tandoğan, Karatecilerin almış olduğu başarıların devam edeceğini  ifade ederek “ Karate de Pamukova da çok yetenekli sporcularımız var. Alınan bu başarılı sonuçlar bizleri ve sporcularımızı daha çok çalışmaya teşvik ediyor. Alınan başarılar inşallah bundan sonra artarak devam edecek. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Cevat Keser’e teşekkür ediyoruz “ dedi.

İller Arası Sakarya Karate Ligi 2019 Haziran ayına kadar devam edecek.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!