Pamukovalı güreşçi kıl payı altın madalyayı kaçırdı..!

featured

Pamukovalı güreşçi kıl payı altın madalyayı kaçırdı..!

Pamukova Güreş İhtisas Kulübü sporcusu Yusuf Erdoğan 283’üncü Çanakkale Çardak Güreşlerinde, finalde rakibine tartışmalı pozisyonla yenildi ve ikinci olarak gümüş madalya kazandı..

Pamukova Güreş İhtisas Kulübü Sporcuları her hafta Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen yağlı güreşlerde başarılı sonuçlar almaya devam ediyor.

283’üncü Çanakkale Çan Yağlı Güreşlerinde Küçük Orta Büyük Boyada dört rakibini yenerek finale kalan Pamukovalı güreşçi Yusuf Erdoğan, finalde karşılaştığı rakibine son anda tartışmalı bir pozisyonla yenilerek ikinci oldu ve gümüş madalya kazandı.

Başarılı güreşçi Yusuf Erdoğan, birinci olamamasının kendisini üzdüğünü ifade ederek “ Tartışmalı bir pozisyonla hakemler rakibimi galip ilan etti. Tabi ki üzgünüm. Hedefim birincilikti ama olmadı. İnşallah bundan sonraki güreşlere bu hedefime ulaşacağım. Bizi yetiştiren hocamız Mehmet Atmaca’ya teşekkür ediyorum “ dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!