Pamukova1968 on kişi ile Ferizlispordan puan aldı..!

Pamukova1968  on kişi ile Ferizlispordan puan aldı..!

Pamukova1968 eksik kadrosuyla ve 75 dakika on kişi oynadığı Ferizlispor karşısında galibiyeti kaçırdı.. Bir kırımızı kart, iki penaltının olduğu maçta bir futbolcu hastaneye kaldırıldı.

Pamukova Atatürk Stadında oynanan karşılaşmada bir çok futbolcusunu kadro dışı bırakan Pamukova1968 eksik kadrosu ve 14. Dakikada kalecisi Mustafa’nın kırmızı kartla oyun dışı kalmasına rağmen Ferizlispor karşısında oynadığı futbol ile galibiyeti kaçırıp bir puana razı oldu. Karşılaşmanın orta hakemi verdiği kararlar ile Pamukova1968 taraftarlarının, futbolcuların ve teknik heyetin tepkisine neden oldu.

Karşılaşmanın henüz 14.Dakikasında Pamukova1968’in kalecisi Mustafa rakibini ceza sahası içinde düşürünce penaltıya sebebiyet verdi ve direk kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Mecburi oyun değişikliği yapan Pamukova1968 Efendi’yi oyundan alarak yerine yedek kaleci Ekrem’i aldı. Penaltı vuruşunu gole çeviren Sina Ferizlispor’u 0-1 öne geçirdi. Golden hemen 3 dakika sonra dakikalar 17’yi gösterdiğinde bu defa Pamukova1968 kaptanı Samet Ferizlispor ceza sahası içinde düşürülünce karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Samet beraberlik golünü attı 1-1. Dakikalar 38’i gösterdiğinde Ferizlispor Yalçın’ın golü ile 1-2 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarı sahada bambaşka bir Pamukova1968 vardı. On kişi kalmasına rağmen olağan üstü bir efor sarf eden Pamukova1968’li futbolcular rakipleri Ferizlispor’a göre daha baskılı bir futbol ortaya koydular. İkinci yarının 53. Dakikasında Pamukova1968 aradığı beraberlik golünü Aydın ile buldu 2-2. Golden sonrada etkili futbol oynayan Pamukova1968 orta hakemin verdiği kararlara isyan etti. Karşılaşmanın son dakikalarında Pamukova1968’den Eser orta sahadan aldığı topla kaleye giderken rakibinin sert müdahalesi ile sakatlanarak 112 ambulans ile Toyota İlk Yardım Hastanesine kaldırıldı. Orta hakem bu pozisyonda sadece serbest vuruş verince Pamukova1968’li futbolcular, teknik kadro ve taraftarlar hakeme tepki gösterdi.

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Pamukova1968 den İbrahim savunma arkasına atılan topla gole giderken düşürüldü. Hakem kart yerine sadece serbest vuruşa hükmedince tepki çekti ve karşılaşma 2-2 sona erdi.

Pamukova1968 ; 2      Ferizlispor;  2

Saha; Pamukova Atatürk Stadı

Hakemler; Atilla Karaoğlan-Semih Kahraman-Batuhan Güz

Pamukova1968;  Mustafa* (Dak.14 K.K) Eser*** B.Ali** Aydın*** Efendi*(Ekrem*** Dak.14) Özkan** Mürsel*** Abdülkadir*** Taha*( İbrahim*** Dak.38) Samet*** Cengiz**

Antrenör; Mehmet Atmaca

Ferizlispor;  Burak** Uğur**( Caner** Dak.51) Emirhan** Yıldıray** Talha*** Muhammet** Sina*** Cem** Yalçın*** Mete Oktay** İsmail** ( Cüneyt* Dak.82)

Antrenör; Adnan Yüksel

Goller;

Sina( Dk.14 Pen  Yalçın  Dk.38 (Ferizlispor)

Samet ( Dak.17 Pen) – Aydın ( Dak.53)( Pamukova1968)

Kırmızı Kartlar;  Mustafa ( Dak.14) (Pamukova1968)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!