Pamukova1968 Karapürçek karşılaşması tatil edildi..

Pamukova1968 Karapürçek karşılaşması tatil edildi..

Süper Amatör B Grubun da bu gün Saat; 14.30 oynanacak Pamukova1968 Karapürçek karşılaşması sahanın elverişsiz olduğu gerekçesi ile karşılaşmanın hakemi Şuayip Bayhan Yeşil tarafından tatiledildi..

Pamukova Atatürk Sta bu gün Saat; 14.30 da Pamukova1968 Spor Karapürçekspor Süper Amatör B Grubu karşılaşması sahanın elverişsiz koşullarda olduğu ve futbol oynamaya müsait olmadığı gerekçesi ile karşılaşmanın orta hakemi Şuayip Bayhan Yeşil tarafından oynanmadan tatil edildi.

Her iki takım yöneticileri ve futbolcuları karşılaşmayı tatil eden Şuayip Bayhan Yeşil’e oynamak istediklerini, sahanın sadece iki küçük bölümünde su olduğunu ifade etmelerine rağmen karşılaşma tatil edildi.

Karşılaşmayı seyretmeye gelen Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Yaşar Zımba ve Futbol İl Temsilcisi Ali Aslan hakemlerin maçı oynatması gerektiğini, daha kötü saha koşullarında maçların oynandığını ifade ettiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!