PAMUKOVA1968 KARAAPTİLER AKIN’I 3 GOLLE UĞURLADI.

PAMUKOVA1968 KARAAPTİLER AKIN’I 3 GOLLE UĞURLADI..

Süper Amatör Küme B Grubunda sahasında Karaaptiler Akınspor’u ağırlayan Pamukova1968 bir penaltıdan yaralanamadığı karşılaşmada rakibini 3-1 lik skor ile geçti..

BİR DE PENALTI KAÇIRDILAR

Sakarya Süper Amatör B Grubunda ilk hafta deplasmanda Karasu Yalıspor karşısında aldığı 4-1 lik galibiyetle dikkat çeken Pamukova1968 Spor, ikinci haftada yenilenen Pamukova Stadında karşılaştığı Karaaptiler Akınspor’u  santraforu  Merihcan’ın bir penaltı vuruşundan yararlanmadığı karşılaşmada 11. Dakikada İlyas Umut, 65. Dakikada Tahir ve 86. Dakikada Mehmet’in attığı gollerle 3-1 yenerken Pamukova1968 den Merihcan 37. Dakikada kazanılan penaltı vuruşundan yararlanmayıp topu kaleci Özgür’e uzandığı köşeye attı. Karaaptiler Akınspor’un tek golünü 20. Dakikada Kadir attı.   Karşılaşmada rakibine oranla üstün olan taraf ev sahibi Pamukova1968 Spor olmasına rağmen zaman zaman rakibi Karaaptiler Akınspor karşısında zorlandı. Karşılamada Pamukova Stadının Soyunma odalarının bulunduğu binaya asılan ve Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser’e Spor’a ve Sporcuya verdiği destek nedeni ile teşekkür eden pankart dikkat çekti.

STAD:Pamukova

HAKEMLER: Abdülkadir Demirağ-Uğur Muslu-Bilal İnci

PAMUKOVA1968 Spor: Mustafa*** Enes** Abdullah*** Ömer***(Volkan*** Dak.62) Mehmet *** Halil İbrahim**(Faruk** Dak.46) Ogün** Tahir*** Merihcan*(Şerif** Dak.73) Berk*** İlyas Umut***

ANTRENÖR: Mehmet Atmaca

KARAAPTİLER AKINSPOR: Özgür** Eray** Recep** Sedat** Soner** Ertan** Selçuk**(Furkan** Dak.65) Kadir** Giray** Bilal**(Erdeniz? Dak.89) Tayfun**

ANTRENÖR: Nurettin Çelikarslan

GOLLER: İlyas Umut (Dak.11)-Tahir (Dak.65)- Mehmet (Dak.86) ( Pamukova 1968 ) Kadir (Dak.20) ( Karaaptiler Akınspor )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!