Pamukova1968 den Kaymakam Karal’a jest..

Pamukova1968 den Kaymakam Karal’a jest..

Pamukova1968 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Çeroğlu yönetim kurulu Kaymakam Recai Karal’ı makamında ziyaret ederek kulübün flamasını ve atkısını hediye etti..

Süper Amatör Küme B Grubunda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Pamukova1968 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Çeroğlu, Antrenör Mehmet Atmaca ve yönetim kurulu Kaymakam karalı ziyaret ettiler.

Kulüp Başkanı Hüseyin Çeroğlu Kaymakam Recai Karal’a kulübün flaması ile atkısını hediye ederken, Pamukova1968 Spor Kulübüyle yakinen ilgilenmemesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Kaymakam Karal, Pamukova1968 Spor Kulübü Başkanı Çeroğlu ve yönetim kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “ İlçemizin Süper Amatördeki tek temsilcisi Pamukova1968 Spor Kulübünün ligin ilk üç haftasında aldığı başarılı sonuçlar bizi ziyadesi ile memnun etti. İnşallah bu başarının devamı gelir ve İlçemizin güzide kulübünün şampiyonluğunu hep beraber yaşarız. Ben bu inancı kulüp yöneticilerinde, teknik kadroda ve futbolcularımızda görüyorum. Kendilerine başarılar diliyorum “ dedi.

Pamukova1968 Spor Kulübü Başkanı ve yöneticilerinden futbol takımı ve alt yapı çalışmaları hakkında bilgi alan Kaymakam Karal, Başkan ve yöneticiler ile amatör futbol üzerine 1,5 saatlik bir görüşme yaptı. Kaymakam Karal spor kulüpleri ile sık sık bir araya gelip sorunlarını dinlemeye devam edeceğini, sorunların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Kaymakam Karal geçtiğimiz hafta Pamukova1968 Spor Kulübünün antrenmanına giderek bir süre çalışmaları izleyip takım hakkında bilgi almıştı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!