Pamukova1968 de yeni başkan Fatih Aydın oldu..

featured

Pamukova1968 de yeni başkan Fatih Aydın oldu..

Süper Amatör Beyaz Grupta mücadele eden Pamukova1968 Spor Kulübünün yapılan Olağan Üstü Kongresinde Kulüp Başkanlığına iş adamı Fatih Aydın getirildi..İŞTE PAMUKOVA1968’in YENİ YÖNETİMİ..

Süper Amatör Lig de Güney Sakarya’yı başarı ile temsil eden Pamukova1968’in yapılan Olağan Üstü Kongresinde, iş adamı Fatih Aydın kulübün yeni başkanı oldu.

Olağan Üstü Kongre sonunda Pamukova1968’in yeni yönetimindeki isimler ve görev dağılımı şu şekilde oldu;

Pamukova1968 Spor Kulübü Başkanı Fatih Aydın, Başkan Yardımcısı Hüseyin Çeroğlu, Basın Sözcüsü İsmail Çetintaş, Sportif Direktör Mehmet Atmaca,  Dış İlişkiler Sorumlusu Seyit AhmetSezer, Alt Yapı Sorumlusu Beyhan Sefa Güldemir, Yönetim Kurulu Üyeleri  Muzaffer Bilaloğlu

Pamukova1968 Spor Kulübünden yapılan açıklamada kulüp başkanlığına seçilen iş adamı Fatih Aydın’ın Pamukova1968 Spor Kulübünün zor günlerinde yanlarında olduğu ve desteklerini esirgemediği ifade edilerek “  Kulübümüzün geçen yıl  zor günlerinde hep yanında olup maddi manevi desteğini esirgemeyen yönetim kurulu başkanımız Fatih Aydın ve yönetim kurulu üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Kulübümüzün başarısının engellenme noktasında sponsor desteklerinin kesilmesine rağmen başta başkanımız Fatih Aydın olmak üzere yönetim kurulu üyelerimizin desteği ile ayakta durmuştur. Kulübümüzün zor günlerinde görev alan yönetim kurulu üyelerimizle İlçemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Tesislerimizin yenilenmesi ile hedeflerimizi büyüterek BAL ligine çıkmak için kulüp olarak elimizden geleni yapacağız “ dendi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!