Pamukova stadı BAL ligi için yenileniyor..!

featured

Pamukova stadı BAL ligi için yenileniyor..!

Pamukova Atatürk Stadında Pamukova1968’in Bölgesel Amatör Lig’e yükselmesi sonrası yenileniyor.. Yenileme için hafriyat çalışmaları başladı.. Stadın zemini ve tribünleri BAL ligi maçlarına yetiştirilecek..

Pamukova Atatürk Stadımda Pamukova1968’in Bölgesel Amatör Lig’e yükselmesi sonrası Sakarya Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Pamukova Belediyesi desteği ile yenileme çalışmalarına başlandı.

Yenileme çalışmaları kapsamında Pamukova Belediyesi hafriyat çalışmaları için iş makineleri ile çalışmaya başlarken, stadın zemini Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yeniden çimlendirilecek. Stadın yenileme çalışmaları kapsamında Sakarya Büyükşehir Belediyesi ise stadın tribünlerini yenileyecek. Pamukova stadında karşılıklı iki seyirci tribünü inşa edilip kapasitesi artırılır iken  rakip takım seyircileri için de tribün yapılacak.

Pamukova Atatürk stadındaki yenileme çalışmalarının BAL liginin ilk karşılaşmasına yetiştirilmesi planlanırken, çalışmaların Ağustos ayının sonlarına doğru bitirilmesi planlanıyor. Pamukova Stadı 2019-2020 BAL ligi sezonuna hazır hale getirilecek.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!