Pamukova kazandı Kalaycı mutlu oldu 1-0

featured

Pamukova kazandı Kalaycı mutlu oldu 1-0
Stad Ekrem Karaberber
Hakemler Bahadır İleri * Uğur Muslu * Harun Özkan *
Pamukova 1968 Uğur * Mehmet ** Apdullah * Ogün Şagar * Ogün Hızlısoy ** Özkan * fatih * Yusuf * Mert * Muhsin * Ensar * ( Berk **)
Antrenör Mehmet Atmaca
Kalaycıspor Göktan * Ensar * Haluk * Emin * Mirsat * Levent * Umit Tale * Bahadır * Tolgahan * Moses * ( Burak *) Erdi **
Antrenör Güngör İçer
Gol dk 70 Fatih ( Pamukova 1968)
Bala çıkma yarışında Cumartesinin en önemli doksan dakikasında Pamukova 1968 ikinci yarıda Fatihin muthiş golüyle Kalaycısporu 1-0 yendi ama bu sonuç onu değil Kalaycısporu direk Bala çıkartan sonuç oldu. Ekrem karaberberde koro kor gecen mücadelede Pamukova 1968 Fatihin bitime 20 dakika kala attığı muhteşem golle kazandı ama sevinen Kalaycıspor oldu.
NEDEN KALAYCI ?
Cumartesi günü Pamukova Kalaycıyı 1-0,Arifiye As Akyazıyı 5-2 ve Sapancada Hendek dereköyü 2-0 yendi. Bu sonuçlar ışığında dört takım Arifiyer,Kalaycı, Pamukova ve Sapanca 9 puana ulaştı. Bu durumda Futbol kitapçığı sorunu çözmek adına dörtlü avarajı devreye soktu. Bu uygulamada Arifiye ve Sapanca kendi aralarındaki maçlarda 3 er puanda kaldılar ve saf dışı oldular. Kalaycı ,Pamukova dörtlü avarajda 6 şar puan toplayan takımlar olunca genel avaraj devreye girdi. Böyle oluncada rakipine göre avarajı iyi olan Kalaycıspor 1-0 yenilmesine karşın Bala direk çıkan takım olurken Pamukova 1968 Bala çıkmak adına bala çıkma mücadelesi verecek olan takım oldu.
PAMUKOVA FARKI İKİYE ÇIKARSAYDI NE OLURDU ?
Son yıllarda görülmedik şekilde enteresan sonuçlara sahne olan bala çıkış yarışında kafa karıştıran avaraj sistemine yine dönelim. Pamukova 1968 Kalaycıyı 1-0 yendi. Buna rağmen dört takım 9 puanlı olduğu için dörtlü avaraj devreye girdi. Böyle olunca yukarıdada belirtmeye çöalıştığımız gibi bu aşamada takımların kendi aralarında oynadıkları maçlar ve topladıkları puanlar devreye girdi. Bu aşamada sapanca ve Arifiye devre dışı kaldı. Eğer sapanca dereköy maçı berabere bitseydi ne olurdu? Arifiye ve Kalaycıyı yendiği için Pamukova 1968 direk çıkar Kalaycı iklinci olurdu. Dörtlü avarjada bir golle kaybeden pamukova maçı 2-0 kazansaydı ne olurdu? Pamukova 1968 artı 2 olur,Kalaycıda artı 2 olurdu. Ancak bu durumda burada ikili avaraj tekrar devreye giriyor. Pamukova 1968 bu durumda kendi aralarındaki maçı 2-0 kazandığı için Bala direk çıkan takım olacaktı. Bu yazdıklarımız talimatlarda varda birde bizden dinleyin diyerek bu konuda kafa yoranlara yardımcı olmaya çalıştık. NAZIM AKTÜRK

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!