ÖZDEMİR KISA BİR TOPLANTI YAPTI

featured

Sakaryaspor, Nazilli Belediyespor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Yeşil-Siyahlı ekibimiz kendi saha ve seyircisi önünde puan kaybı istemiyor.

GOL ÇALIŞTILAR

Sakaryaspor, Nazilli Belediyespor maçı hazırlıklarına dün yaptığı idmanla devam etti. Lig’de namağlup yoluna devam eden yeşil-siyahlı ekibimiz kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı maçı kazanıp zirve yarışında puan kaybı istemiyor. Sakaryaspor’da sakat olan Canberk Özdemir ile elinden ameliyat olan Ramazan Sal dışında eksik bulunmuyor.

Lig’de zirvenin 5 puan gerisinde olan Sakaryaspor, Nazilli maçından mutlak galibiyetle ayrılacağına inanıyor. Antrenmanlarda hırslı ve istekli olan ve antrenmanda gol çalışması yapan oyuncularda moraller yüksek. Sakaryaspor bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Yeşil-Siyahlı ekibimiz antrenmandan sonra kampa girecek.

ÖZDEMİR KISA BİR TOPLANTI YAPTI

Sakaryaspor’da ligin 9’ncu haftasında oynanacak olan Nazilli Belediye maçı hazırlıkları devam ederken, teknik patron Osman Özdemir oyuncuları ile idman öncesi kısa bir toplantı yaptı. Temsilcimiz Sakaryaspor’un TFF 2. Ligin 9’ncu haftasında sahasında Nazilli Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıkları sürüyor. Ekibimiz dün yine Rüstemler Tesisleri’nde tek idman yaparken, antrenman öncesi teknik patron Osman Özdemir oyuncuları ile saha içinde kısa bir toplantı gerçekleştirdi.

“ MUTLAKA 3 PUAN ALMALIYIZ “

Ligin en çok berabere kalan takımı olarak dikkat çeken Sakaryaspor’da yaşanan puan kayıpları can sıkarken, teknik patron Özdemir’in oyuncularına, “Artık ligde puan kaybına tahammülümüzün olmayacağı döneme giriyoruz. Nazilli maçında mutlak 3 puan almalıyız ve yeni bir seri yakalamalıyız” dediği öğrenildi.

YENİ STADTA İKİNCİ GECE HEYECANI

Yeşil-Siyahlılar ile taraftarlar, Maraş maçında ki gösterinin ve birlikteliğin ikincisine hazırlanıyorlar. Maraş maçında ilk kez sevdası ile buluşan ve muhteşem gösteriyle takımına ‘hoş geldin’ mesajı veren Taraftarlar ile Sakaryaspor, ikinci kez gece maçında yeniden bir araya gelecekler. Şanlıurfa deplasmanında 2-1 önde götürdüğü maçı 84ncü dakikada yediği gol ile 2-2 bitiren ve taraftarın büyük tepkisini alan Sakaryaspor’lu futbolcular ile Teknik heyet, bu hafta yapılacak Nazilli Belediyesi maçında yeniden birbirine kenetlenecekler.

TATANGALAR MAÇA AKIN EDECEKLER

Sezon başından itibaren takımına sahip çıkan, özellikle de gece oynanan Maraş maçındaki destek ile Futbol tarihine geçen taraftarlar, aynı desteği vermek için Cumartesi akşam saat 19.00’da oynanacak Nazilli Belediyespor maçını beklemeye başladılar. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun antrenmana giderek, Urfa beraberliğinden sonra topun ağzına konulan Osman Özdemir’e sahip çıkması olumlu tepki alırken, zor günde takımına sahip çıkan Tatangalar’ın Maraş maçındaki gibi Yeni Stada akın edeceği düşünülüyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!