OYNAMAK İSTEMİYORUZ!

Sadece play-off oynansın. Bu konuda son kararı kulüpler TFF’nin takdirine bıraktı

OYNAMAK İSTEMİYORUZ!

TFF 2. ve 3. Lig’de mücadele eden 87 kulübün 79’u “Son 6 hafta oynanmasın” dedi, son sözü TFF söyleyecek

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Süper Lig ve TFF 1. Lig’de kalan maçları oynanarak tamamlanmasını kararlaştırmıştı. Süper Lig 12 Haziran’da başlarken TFF 1. Lig ise 19 Haziran’da başlayacak. Diğer yandan TFF 2. ve 3. Lig’in akibetine dair karar ertelenmişti. Çünkü 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği, verdiği dilekçeyle ligi oynamak istemediklerini bildirmişti.

89 KULÜBÜN

87’Sİ CEVAP VERDİ

10 Haziran’da yapılan toplantıda TFF yönetimi “Tüm kulüpler tek tek, ligi oynayıp oynamama konusundaki kararlarını ıslak imzalı olarak bildirsin” dedi. Bunun üzerine dernek yönetimi, daha önce Whatsapp üzerinden yaptığı anketi, ıslak imzalı bir halde yeniden gerçekleştirdi.

  1. ve 3. ligdeki toplam 89 kulübe “Oynamak istiyor musunuz, istemiyor musunuz” diye sorulan soruya 87 kulüpten, TFF’nin istediği gibi ıslak imzalı şekilde cevap geldi. Ve sonuçta 87 kulübün 79’u “Son 6 hafta oynanmasın” dedi.

TOP TFF’DE

6 hafta oynatılmayıp lig nasıl sonuçlandırılmalı? Kulüplerin soruya verdiği cevaptaki genel eğilimse şu: “Play-off. Bu konuda son kararı kulüpler TFF’nin takdirine bıraktı. 89 kulübün 87’sinin liglerin akıbetine dair gönderdiği cevapları 2. Lig ve 3. Lig Kulüpleri Birliği Derneği Başkanı Volkan Can, bir dosya şeklinde TFF yönetimine teslim etti, top TFF yönetiminde.

Sakaryaspor “kalan maçlar oynansın” diyen 7 kulüpten biri

“Geçmişin mirasını yiyoruz” dedi

Başkan Genç “Geriden gelen borçlar nedeniyle TFF’den gelir yok. Kalıcı gelirimiz yok, hedeflerimiz var”

 

Sakaryaspor logolu maskeleri takarak basın toplantısı yapan Sakaryaspor Başkanı Cumhur Genç ve yönetim kurulu arkadaşları önemli açıklamalarla gündem oluşturdu. İki bin üye projesini hayata geçirmek için yola çıkmaya hazır olduklarını söyleyen Başkan Genç “Yıllık bin 100 TL’den iki bin üye sadece üye olmayacak, birçok avantajdan yararlanacak, bunun için şehrin markalarıyla ve marketleriyle indirim görüşmeleri yapacağız, Dükkan 54’te ciddi indirimler olacak, maç biletleri önce üyelere satılacak. Merkez’de ve 16 ilçede futbol okulları projemize haftaya start vereceğiz. Geriden gelen borçlar nedeniyle TFF’den gelir yok. Kalıcı gelirimiz yok, hedeflerimiz var. Geçmişin mirasını yiyoruz. Yeniden süper lige çıkabilmek için el ele verip bir çıkış yolu bulmalıyız, bunun için şehri yönetenlerle biraraya gelmek ve neler yapabilirizi konuşmak istiyoruz” dedi. *

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!