Otobüs bozuldu, yardım yetişti

Otobüs bozuldu, yardım yetişti

Kocaalide maç yaptıktan Adapazarına gelirken Karasu yakınında Otobüsleri arıza yapan Yıldırımspor kafilesine Karasu Belediye başkanlığı ve Yalıspor genel kaptanı tarafından acil yardım desteği geldi.

Arıza yaptı yolda kaldılar

Yıldırımspor kafilesini taşıyan kulüp otobüsü elektrik arıza nedeni ile karasuya 4 km. mesafede yolda kaldı. Futbolcuların gayreti ile yakındaki petrol ofisine çekilen Otobüsü çalıştırmak mümkün olmadı.

Çifte yardım yetişti

Gecenin ilerleyen saatinde meydana gelen olayı Kulüp başkanı kemal Pekin Futbol il temsilcisi Ali Arslan’a duyurdu. Ali Arslan’ın teşebüüsleri sonucu Kocaalispor yöneticisi Recep Ekşi karasu Yalıspor genel kaptanı Yusuf parlak ike Antrenör Köksal Ok’un oğlu Gökhan Ok’a haber vererek kafile yanına yolladı.

İspiroğlu duyarlılığı

Karasu Belediye başkanı Mehmet İspiroğlu’nun danışmanı, tarihçi- yazar İrfan Nişancık kafileyi Adapazarına götürmek üzere karasu belediyesi otobüsünü arıza yerine yolladı.

Pekin’den teşekkür

Yıldırımspor başkanı kemal pekin kendilerine destek olarak sorunun çözülmesini sağlayan Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, danışman İrfan Nişancık, yönetici Recep Ekşi, genel kaptan Yusuf Parlak ve Gökhan Ok’a teşekkür etti. Yıldırımspor kafilesi uzun uğraşlardan sonra arızanın giderilmesinin ardından kulüp otobüsü ile Adapazarına döndü.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!