Osman’ın fendi

featured

Sakaryasporda Teknik adam farkı dörtte dördün içinde sizce ne kadar yer alır? Bana göre Osman Özdemir’in teknik adam performansı bir yerde çökmek üzere olan İsmail Gürses yönetimini tekrar hayata bağladı. Bir, iki ,üç derken Dörtte dördü gördü Sakaryaspor. Dördünçüsü Sakaryasporun Teknik adam elinin kuvvetini  ,gittiği yolun doğruluğunu test eden maç olarak yeşil Siyah futbol yürüyüşünün içinde kendine yer buldu. Darıca galibiyeti çabaların önüne geçen   bir galibiyet olarak Rüstemlere yeni bir Futbol hedefi yüklemiştir. Bu olumlu gelişim içindeki Osman Özdemir yeri,  gemiyi yeniden onaran adam olarak kaptan köşkünün çok önemli yerindedir.  Futbolda bu güne bakarak geçmişin yanlışları içinde kaybolup giden günleri , puanları ,yanlış teknik adam tercihlerine kafa yormak  bu güne fayda getirmez ama geçmişten ders almak Sakaryasporun geleceğine ışık tutar. Osman Özdemir ve ekibini kutluyorum. Sakaryasporun farkı onunla beraber fark edilmiştir. Futbolcuların onunla bütünleşmesi , onun oyun anlayışı içine olumlu katkı vermesini de bunun içine koyarak Darıca zaferinin üstüne yenilerini inşa edelim. Üç puanlı sistemde yedi puanlık farkın kapan ma olasılığı vardır. Bu olasılığın peşinden koşmaya devam .

TALHA  VE SAKARYASPOR

Talha bu takımda kötü oynarken eleştirdim. Kötü oyuncu olduğu için değil , kötü oynadığı için ,ona zaman zaman sırtımı döndüm. Karaberber tesislerine gönderilişi esnasında takıma yeni alınanları görünce de bastım isyanı. Karaberber tesislerindeki  çoçuklar bu gün alınanlardan çok daha iyi, Karaberbere gönderilmesi gereken o değil Tuncay Şanlı demiştim. Osman Özdemirin de bu gerçeği fark etmesi, onlara kucak açması sonrası iki oyuncununda indirin nezaketinde bulunup kadroya dönmesi , futbol veriminin artmasında Talhanın gerçek kimliğini sergilemesinin ,ben bu yum diyerek futbol isyanını göndere çekmesi nin önemli payı vardır. Ferhatta oynadıkça bu takıma çok şey katedecek yetenekte bir oyuncu. Darıca maçında ikinci saha dan atılmasına Talha adına inanın çok üzüldüm. Tam futbol gazına basmışken umarım futbol hızı kesilmez. Talhalı Sakaryaspor, Ferhatlı Sakaryasor ,Hüseyin Altğlu Sakaryaspor seyredeğer olmaya başladı.

LEYLEKLERDEN YÖNETİM HABERİ ALDIK

Yaz gelecek Leylekler şehrin bir yerine konaklayacak. İsmail Gürses yönetimi TFF 2 lig biletini yeni stada taşıyamazsa ne olur? Leylekler bu konuda çeşitli formülleri bize iletti. Bizde size iletmekle yükümlüyüz. Bize gelen bilgilere göre , görevde kalır mı bilinmez ,onun koltuğununda sallantıda olduğu rivayeti bayağıdır konuşuluyor. Ama olsun bu gün için Büyük koltukta ya ,biz bunun üzerinden  günün koşullarındaki pozisyonundan alınan güçle konuşalım ve de yazalım. Leylerin dediğine göre Büyük Başkan İ,smail Gürsesi silmiş. Hatta yerine gelenide Ali Bektaş olarak etrafa ışınlamış. İnanmayalım da Elaziz maçında Bektaş Ali Büyük Başkanın makam arabasından indi. Biz oralara binemiyoruz.  Binenler içinden Sakaryaspora yeni bir Başkan gelecekse, daha öncede adı gecen Ali Bektaş ismi parlatılıp Yeşil Siyah koltuğa oturur mü sizce? Leyler bu işi abartıyorsa bilemem. Ancak şurası bir gerçek Bu bir ak senaryo.
ÖZGÜR BAŞKAN HERKESE KAPIYI AÇMA

Özgür Aygün Gelmiş geçmiş Hakem Derneği Başkanlarının özlem duyupta yapamadığı içraatları Hakemlerin önüne koymaya devam ediyor. Şimdilerde camiada birlik beraberlik rüzgarlarının esintisinden etkilenerek yanlı yansız herkesi üye yapacakmış. Yapma Başkan. Yanlış yaparsın, hakeden var ,hak etmeyen var. Bu camianın içini karıştıran mikserleri sen benden iyi biliyorsun. Hele hele Hakem camiasını gazete köşelerinde zurnallayan ,veda mahkemelik olduğun o hakemi , kardeşlik rüzgarlarının etkisi altında kalıp Derneğe üye yaparsan ,bu dünya da ve öbür dünyada iki elim yakamda olur. Bunu senden isteyenlerden de bu dünyada ve de öbür Dünyada şikâyetçi olur ,iki elimle yakalarına yapışırım.  Bu konuda daha iyi düşün ÖZGÜR Başkan.

GÜR SES İTİRAF

Geçtiğimiz günlerde büyük hedefleri lig başında Rüstemlere taşınan Başkan İsmail Gürses’ten bir itirafname geldi.  Sportif Trektör projesinde ,Tuncay Şanlı tercihinde yanıldım demiş. O kadar mı? Kardeş o kadar olsa eyvallah be. Transferde patladın. Transferde TFF 3 lig transfer formatını TFF birinci lig ödemelerine eş değer yaptın. Kardeş o kadar olsa eyvallah be. Transferde TFF 3 lig transfer formatını TFF birinci lig ödemelerine eş değer yaptın. Yaptığın transferler e ödediğin ücretler Türkiyeyi salladı be Başkan. Sen kalkmış  ne diyorsun. Ya borç yükü ne olacak? Onu da  ben mi  yükselttim. İsmail Başkan konuşurken okkalı ve de isabetli konuşmaya bak.

SÜPER REZALET

Kimsenin yaptığı kimsenin yanına kar kalmasın da ,çıkan futbol dışı olaylara ne demeli. Süper ligte  As Akyazıspor Karasuspor maçının sonundaki olayların suçlularının gözünün yaşına bakılmamalı. Akyazılı seyredenlere, Akyazılı oyuncu grubuna  sormak gerek Karasuda  4-2 kazandığınız maçın sonunda size pet şişesi atan, size küfür eden, sizi oyun bitiminde taciz edenler oldu mu?  Yok yok Akyazılı taraftarların ,saha içindeki birkaç kendini bilmez oyuncunun yaptıkları nın karşılığı olarak kulakları çekilmeli. Ben bu konuda tarafsızlığına inandığım İl Tertip kurulunun, ASKF nin ,İl Disiplin kurulunun gereğini yapacağını düşünüyorum. Herkes yaptığının karşılığı olarak yaptıklarının bedelini ödemelidir. Buda yetmez As Akyazı yönetiminin bu çıkan olaylardan ötürü Karasuspor oyuncularından ve de yönetiminden özür dilemesi gerekir.

KARASUDA  İZ BIRAKAN OYUN

Futbol bir oyun. Bu oyunun içinde goller var, kırmızı ,sarı kartlar var. Bu oyunun içinde koro kor heyecan yaratan maçlar var. Birde tabi hem oynanan oyunla, hem de ortaya çıkan sonuçla düşündüren maçlar var. Gecen hafta içinde Karasuda Karasu Güven-As Akyazı maçı vardı. ilk üçe ışık tutacak maçın  içinden çıkacak sonuç zirveye yeni bir hava katabilirdi. İlk 45 dakika Kora kor mücadele ve karşılıklı goller Süper heyecanı körükledi. Ama ikinci yarı ne hikmetse, ne pozisyon var, ne mücadele var, iki takım bol bol top çevirince topunda başı döndü. Beraberlik iki takımada korkulu rüya göstermekten uzak olması itibariyle maç sonu skor bota taşındı. Karasu tribünlerinden bu maç için yapılan yakıştırma, Bu maç bir zamanlar Dünya kupasında oynanan Almanya –Avusturya maçını andırıyor diyenler Karasu’nun sıcak futbol günün içinden anlamlı bir yakıştırma olarak etrafa yayıldı. Ne diyelim, deve misali neremiz doğru ki. Diyerek bu işin üstünü örtelim. Yapacak bir şey yok. .İşte  Karasu  Güven maçı  ona benzer havada oynandı ve bitti. Hemen hatırlatalım O gün Almanya ve Avusturya o sonuçla bir üst tura çıkmışlardı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!