OSMANBEY İLKOKULU FİNALDE

featured

OSMANBEY İLKOKULU FİNALDE

Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğünün faaliyet programı gereği düzenlenen Sakarya İlkokullar  arası spor yenliğinde yapılan yarı final müsabakaları ile finale gelindi ve Osmanbey İlkokulu ile Karaman İlkolu final için karşı karşıya gelecekler.

YARI FİNALLER ÇEKİŞMELİ GEÇTİ

Serdivan Yazlık’taki Sakarya Spor Salonunda gerçekleşen müsabakaların yarı finalinde Osmanbey İlkokulu Köprübaşı İlkokulunu yenerek ilk finalist oldu. Daha sonra oynanan yarı final müsabakasında ise Karaman İlkolu rakibi Korucuk Toki İlkokulu’nu yenerek ikinci finalist olmayı başardı. Bu iki takım Osmanbey ve Karaman İlkokulları Perşembe günü Sakarya Spor Salonunda final müsabakası için karşı karşıya gelecekler. Osmanbey İlkokulu Beden eğitimi Öğretmeni Hayrettin Polat final öncesi yaptığı açıklamada  “ bu müsabakalara çok iyi hazırlandık Öğrencilerimiz çok başarılılar. Finalde de Karaman İlkokulu’nu yenerek Sakarya Şampiyonu olacağımıza inanıyorum. “ Diye konuştu.

Osmanbey

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!