Osman Özköylü “Özel bir gece özel bir galibiyet aldık”

featured

Spor Toto 1’inci Lig’in 17’nci haftanın kapanış maçında temsilcimiz Sakaryaspor’u evinde ağırlayan Pendikspor’da teknik direktör Osman Özköylü “Özel bir gece özel bir galibiyet aldık” ifadelerini kulandı.

Karşılaşmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Osman Özköylü, “Saha içi organizasyonunda Sakaryaspor değişikliğe gitti. Öyle olunca saha içerisinde 10-15 dakika boyunca istediğimiz plan olmadı. Üstüne üzerimize fazla oyuncuyla gelmeye başladılar. Biz de oyun içerisinde hamle yaparak değişikliğe gittik. Oyun biraz daha dengelendi. 2-1 Olduktan sonra Sakaryaspor’un daha fazla topa sahip olduğunu söyleyebiliriz. Maçta şanslı olduğumuz anlar da oldu. İkinci yarıda Kasongo ve Nalepa’nın girmesiyle arka tarafta biraz daha risk alan bir Sakaryaspor vardı. Biz de bu bu risk sonrasında zaman zaman tehlikeli olmaya çalıştık. Geliştirdiğimiz hızlı hücumların sonucunda penaltı da kazandık. Uzun lafın çok önemli bir galibiyet elde ettik. Eyüpspor ve Rizespor maçlarında bu kadar stresli bir maç oynamamıştık. Bu yüzden bu maçtaki 3 puanı çok önemsiyorum. Pendikspor tarihinde ilk defa bir gece maçı oynanan karşılaşmada böyle bir sonuçla bu özel geceyi galibiyet alarak daha da özel kıldık. Futbolcu arkadaşlarımı mücadelelerinden ve Sakaryaspor’u da mücadelesinden tebrik ediyorum” açıklamalarında bulundu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!