OSMAN ÖZDEMİR’LE DOBRA DOBRA

featured

OSMAN ÖZDEMİR’LE DOBRA DOBRA

Sakaryaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, Sakaryaspor’un Rüstemler’de gerçekleştirdiği antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını değerlendirirken aynı zamanda son günlerde taraftarların da merakla beklediği bazı olayları da değerlendirme fırsatını buldu. Özdemir konuşmasında gerek şampiyonluk yolunda sarfedilecek çaba ve gerekse de takımın son durumu hakkında da açıklamalar yaptı. Özdemir konuşmasında şunları söyledi :

“ BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYORUZ “

“Bu hafta sonu oynayacağımız Payasspor’a karşi hiç galibiyet alamamışız. Biz bir ilki gerçekleştirmek istiyoruz. İçeride oynamamızın bir avantajı var ancak seyircisiz olması bizim için bir handikap. Geçen hafta ile bir moral kazandık, bu morali devam ettirmemiz gerekiyor. Özellikle peş peşe 2-3 galibiyetin bizi farklı bir yerlere götüreceğini düşünüyorum. Tabi ki bunu sonuca etki ettirmekle yapmak istiyoruz” dedi.

“ MATEMATİKSEL OLARAK BİRİNCİ SIRAYI YAKALAMA ŞANSIMIZ VAR “

Özdemir matematiksel olarak birinci sırayı yakalamanın mümkün olduğunu ifade ederek, “Gerçek şu ki Afyon’a karşı galibiyetimiz yok. Bunun için ikili averajda da iyi durumdalar. Fazla da hayalci olmanın bir anlamı yok. Play-Off’un içinde kalıp oradan çıkmayı denemenin faydası var. Biz yine de Şampiyonluğu sonuna kadar kovalamak istiyoruz” dedi.

Talha ve Ferhat’ın konusunda da açıklama yapan Teknik Direktör Özdemir; “İki futbolcumuzla da kişisel olarak konuştum. Talha sağolsun  çalışmalara başladı. Ferhat’la yaptığım görüşme de olumlu geçti ancak menejeri ile görüşmek istediğini iletti. Ben onun da bizimle olmasını istiyorum” dedi.

 

“ ŞAMPİYON OLACAĞIZ “

Sakaryaspor’da uzun bir aranın ardından affedilen ve takımla idmanlara başlayan Talha Mayhoş, çıktığı ilk antrenman sonrası konuştu.

TAKIMA ÇABUK ISINDI

Talha Mayhoş, “Öncelikle yeniden takıma dönmemde katkısı olan başta yönetimimiz ve hocamıza teşekkür ediyorum. Sakaryaspor şampiyon olacak. Bu hedefe ulaşmak için her şeyi ortaya koyacağız. Çok iyi bir takımız. Muhteşem de bir taraftarımız var. Hedefe ulaşmak için eksik bir durum yok” dedi.

FERHAT YAZGAN’DA SORUN ÇIKTI

Sakaryaspor’da Talha Mayhoş gibi kadro dışı bırakılan Ferhat Yazgan’ın affedilme işi  yine gerçekleşmedi. Ferhat Sakaryaspor’un Perşembe günü yaptığı antrenmana da katılmadı.

MENAJERİ İLE GÖRÜŞECEK

Önceki gün Rüstemler’e gelerek Başkan İsmail Gürses ile görüşen Ferhat, kendisine yapılan yeni teklif nedeniyle menajerini Sakarya’ya çağırmıştı. Ferhat’ın Almanya’da bulunan menajeri dün şehre gelemedi ve genç oyuncunun da affedilme süreci uzamış oldu. Ferhat’ın menajerinin bugün yönetim ile görüşeceği ve yapılan yeni teklifin kabul edilmesi durumunda Ferhat’ın yarınki antrenmanda yer alabileceği belirtiliyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!