OSMAN ÖZDEMİR’DEN NET AÇIKLAMALAR

featured

OSMAN ÖZDEMİR’DEN NET AÇIKLAMALAR

Teknik Direktör Osman Özdemir son 3 maçta gol konusunda yaşanan düşüşün nedenlerini çözmeye çalışıyor. Tecrübeli teknik adam bu konuda oyuncularına gereken uyarıyı yaptı.

“ PLAY-OFF MAÇLARI HATA KALDIRMAZ “

Son üç maçta yaşanan gol sıkıntısı nedeniyle Teknik Direktör Osman Özdemir oyuncularını uyardı. Play-Off öncesinde sahada yaşanan sorunları oyuncularına anlatan deneyimli teknik adam takımından gol konusunda hata yapmamalarını istedi. Bayrampaşa, 12 Bingöl ve Maltepe maçlarında çok sayıda pozisyondan eli boş dönen Sakaryaspor, üç maçta 7 puan kaybetti. Öğrencilerine ligin en fazla gol atan takımı olduklarını hatırlatan Özdemir, play-off maçlarında kesinlikle hata istemiyor. Takıma her önemli pozisyonda gol emri veren tecrübeli teknik adam play-off karşılaşmalarının hata kaldırmayacağının altını çizdi.

PARA SORUNU YOK

Sakaryaspor’da son 3 maçta yaşanan puan kayıplarının para sorunundan kaynaklandığına dair çıkan söylentilere cevap veren Osman Özdemir böyle bir sorunun mümkün olmadığının altını çizdi. Deneyimli teknik adamşöyle konuştu: “Takımda para konusunda yaşanan en ufak bir sorun bile yok. Bizim işimiz bu dönemde para konuşmak yerine Sakaryaspor’u nasıl şampiyon yaparız bunu konuşarak çözmek. Bu saatten sonra zaten herkes üzerine düşeni yapar. Biz Sakaryaspor’u şampiyon yapalım. Gerisi zaten çorap söküğü gibi hallolur. Buna inancım tam” dedi.HABER: Ümit SELMAN

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!