OSMAN ÖZDEMİR İÇİN ÖNEMLİ BİR MAÇ

featured

OSMAN ÖZDEMİR İÇİN ÖNEMLİ BİR MAÇ

Bu sezon belli kesimler tarafından ciddi şekilde eleştirilen deneyimli teknik adam Osman Özdemir, olası bir Altay galibiyeti ile tüm bu sesleri yok etmenin hedefi içerisinde.

BERABERLİKTE BİLE ELEŞTİRİLİYOR

TFF 2. Ligin 10’ncu haftasında deplasmanda Altay ile karşılaşacak olan temsilcimiz Sakaryaspor’da bu müsabaka Teknik Direktör Osman Özdemir için de büyük önem taşıyor. Bu sezon yaşanan puan kayıpları sonrası bazı kesimler tarafından ciddi şekilde eleştirilen ve hatta istifaya çağrılan deneyimli teknik adam, bu haftaki Altay deplasmanından 3 puanla ayrılarak her şeyi değiştirmek istiyor. Sakaryaspor’un Altay deplasmanından alacağı olası bir galibiyette takım ve camia yeniden havaya girecekken, zirve yürüyüşü de sorunsuz şekilde devam etmiş olacak. Pazar günkü müsabakada teknik patron Osman Özdemir’in sahaya süreceği kadro da merak edilirken, Fatih Özçelik ve Coşkun Yılmaz’ın 11’de olup olmayacağı şimdiden tartışma konusu oldu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!