OSMAN ÖZDEMİR FUTBOLCULARINI KUTLADI

featured

OSMAN ÖZDEMİR FUTBOLCULARINI KUTLADI

Sakaryaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir maç sonunda oyunculara övgüler yağdırdı. Özdemir “Her şey yolunda gidiyor. Mükemmel bir oyuncu grubuna sahibim. Göstermiş oldukları iyi mücadelen dolayı hepsini kutluyorum” dedi

Sakaryaspor’un tecrübeli teknik direktörü Osman Özdemir, ligde 9’da 9 yapmanın mutluluğunu ve gurunu yaşıyor. Maçın ardından oyuncularına övgü dolu sözler söyleyen Özdemir, “Mükemmel bir oyuncu grubuna sahibim. Çok güzel bir performans ortaya koyarak bugünkü maçı da kazanlar. Hepsine teşekkür ediyorum. 5-1’lik skorla kazandık. Ama rakibimizle arada 5 puan fark var. Açıkçası ligin sonunda nasıl bir tablo oluşacak bilemiyoruz. Bekleyip göreceğiz. Takım olarak iyi işler yapıyoruz. Her şey yolunda gidiyor. Taraftarımız muhteşem. Bizlere verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu özverili mücadelemizin karşılığını alacağız” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!