ÖRNEK DAVRANIŞ

featured

Sakarya Masterler Spor Derneği, lider Sakaryaspor’a Kastamonu maçı öncesinde hem maddi hem de manevi destekte bulundu. Dernek yönetimi futbolculara 25 bin TL’lik prim jesti yaparak örnek bir davranışa imza attı.

ÖRNEK DAVRANIŞ
TFF 2.Lig’de başarılı bir sezon geçiren Sakaryaspor’a şehirden ilk destek Sakarya Masterler Spor Derneği’nden geldi. Sakarya Masterler Spor Derneği, Beyzade Cafe’de yönetim, teknik heyet ve futbolculara kahvaltı vererek şampiyonluk yolunda başarılar diledi. Kendi arasında 25 bin TL toplayan dernek üyeleri futbolculara prim jesti yaptı.
DESTEK ÇAĞRISI
Dernek Başkanı Fatih Altay ve derneğin kurucusu Vargül Duman Sakaryaspor’a tüm şehjrin sahip çıkmasını gerektiğini söyledi. Vargül, “Şehrimizin takımı ligde şampiyonluk mücadelesi veriyor. Ancak hak ettiği desteği bulamıyor. Bizde elimizden geldiği kadarıyla destek olarak kıvılcımı ateşledik. Tüm Sakaryalıları şehrin takımına sahip çıkmnaya davet ediyoruz” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!