ÖRNEK BİR PLAY-OFF OLSUN !

featured

ÖRNEK BİR PLAY-OFF OLSUN !

Sakarya Spor Adamları Dernek Başkanı Zeki Öztürk’ten  Amatör Küme Takımlarına çağrı var

TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLEDİ

Sakarya’da yaşanan Amatör Futbol Ligi heyecanı Play-Off mücadelelerine ev sahipliği yapacak. Play-Off müsabakaları başlamadan önce Sakarya Spor Adamları Dernek Başkanı Zeki Öztürk’ten  Fair Play çağrısı geldi. Sakarya Spor Adamları derneği yönetim kurulu adına  bir açıklama yapan Başkan Öztürk, Play-Off’ta oynayacak olan tüm kulüplere başarılar dilerken, örnek bir play-off olmasını arzu ettiklerini kaydetti.

FUTBOL ÖFKEYLE DEĞİL SAYGIYLA GÜZELDİR

Başkan Öztürk “Fair-Play ruhuyla hareket edecek tüm futbolcu, yönetici ve taraftarlara ‘Futbolun öfkeyle değil saygıyla güzel’ olduğunu belirtmek isteriz. Biz her zaman tüm kulüp ve futbolcularımızın yanında desteklerimizi sürdüreceğimizi ifade etmek isterim. Sakarya tüm spor branşlarında başarılı bir şehirdir. Bu başarıyı Fair-Play ile de taçlandırmak kulüp yöneticileri, futbolcuları ve taraftarlarının boyunlarının da borcudur” şeklinde mesajda erdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!