ORHANGAZİ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

featured

ORHANGAZİ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Sakaryaspor, Orahngazi maçının hazırlıklarına devam ediyor. Yeşil-Siyahlı ekibimiz zorlu deplasmandan da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor

ÖZDEMİR KRİTİK KARŞILAŞMA ÖNCESİNDE FUTBOLCULARI UYARDI

Spor Toto 3.Lig’n 27’nci haftasında Orhangazispor ile deplasmanda karşılaşacak olan Sakaryaspor hazırlıklarına başladı. Lig’de Denizli Belediyespor maçımı da kazanan ve galibiyet serisini 5 maça çıkaran Sakaryaspor’da moraller yüksek.İki günlük izinden sonra Pazartesi günü  Rüstemler Tesisleri’nde yapılan antrenmana hafif sakatlıkları nedeniyle Fatih Özçelik ve Serdar Ümit Deniz katılmazken bu iki futbolcu dün yapılan antrenmanda yerlerini aldılar. Aşırı soğuk ve eyağışa rağmen çalışmalarını sürdüren yeşil siyahlılar bugün de çift antrenmanla Orhangazi maçının hazırlıklarına devam edecekler. Orhangazi maçından da galibiyet hedefleyen yeşil-siyahlı ekibimizde mükemmel bir hava var. Teknik Direktör Osman Özdemir kritik maç öncesinde oyuncularını uyararak puan kaybı istemediğini söyledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!