ORDUSPOR HAZIRLIKLARI BAŞLADI

featured

ORDUSPOR HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Pazar günü Orhangazi İlçe Stadında Orhangazispor’u 3-0 Yenerek ligde altıda altı yapan yeşil siyahlılar bu hafta sonunda Cumartesi günü Sakarya Atatürk Stadında karşılaşacakları Orduspor maçının hazırlıklarına Rüstemler tesislerinde yaptıkları haftanın ilk antrenmanı ile başladılar. Antrenman öncesinde gazetecilere bir Orhangazi hatırası fotoğraf çektiren Sakaryaspor’da yüzler gülüyor. Teknik Direktör Osman Özdemir antrenmana başlarken futbolcularla her zaman olduğu gibi kısa bir konuşma yaptı. Daha sonra ısınma ve akabinde de kalecisiz iki takım halinde futbol oyunu oynatan Osman Özdemir futbolcuların performansından bir hayli memnun görünüyor.Sakaryaspor bugün de bir antrenman daha yaparak Orduspor maçının hazırlıklarına devam edecek.

CİHAN BAŞLADI

Sakaryaspor’da tek sakat futbolcu olan ve geçtiğimiz ay içerisinde ameliyat olan Cihan Aktaş tedavisinin ardından Sakaryaspor’la ilk antrenmanına çıktı. Masör Hakan nezaretinde düz koşu yapan Cihan en kısa zamanda iyileşerek formayı kapmak istediğini söyledi. Cihan antreneman boyunca çalışmasına aralıksız devam ederken, bir hayli hırslı olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

AMAN NAZAR DEĞMESİN !

Lig’de 6 haftadır önüne geleni yenen Sakaryaspor şampiyonluk için bastırıyor. Lig’de bitime 7 hafta kala ikinci sıraya yükselen Sakaryaspor, şimdi gözüne Afyon’u kestirdi Osman Özdemir’in göreve gelmesi ile yeniden dirilen temsilcimiz Sakarya-spor, çıktığı 6 maçta 19 gol atıp 18 puan toplayarak büyük bir çıkışa geçti. Sakaryaspor’un ligdeki önlenemez yükselişi camianın yüzünü güldürüyor. Osman Özdemir’in takımın başına gelmesi ile birlikte adeta yeniden dirilen temsilcimiz çıktığı son 6 maçta rakip filelere 19 gol atarak 18 puan topladı. Ekibimiz Darıca’nın da önüne geçerek 2. sıraya yerleşirken, hedef şimdi zirveye yerleşmek olacak.

FARKI KAPATMAYA ÇALIŞACAKLAR

Spor Toto 3.Lig’de Osman Özdemir’in takımın başına geçmesiyle müthiş bir galibiyet serisi yakalayan Sakaryaspor, Orhangazi’yi de yenip 6’da 6 yaptı. Lig’de puanını 54 yapan Sakaryaspor, Darıca’nın üzerine çıkıp ikinci sıraya yerleşti. Şampiyonluk yarışına pes etmeden devam eden Sakaryaspor’un kalan 7 haftada hedefinde zirve var! Şampiyonluğa inancı tam olan yeşil-siyahlı futbolcular 7 haftada 7 puanlık farkın kapatmaya çalışacak. Son 6 maçta 19 gol atarak 18 puan toplayan Sakaryaspor, oynadığı futbol ve aldığı sonuçlar ile taraftarının yüzünü güldürdü.

“ EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ “

Sakaryaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, ligde emin adımlarla hedefe yürüdüklerini söyledi. Özdemir öğrencilerinin şampiyonluk yarışında mükemmel bir özveri gösterdiklerini ifade etti.

“ HERŞEY YOLUNDA GİDİYOR

Teknik Direktör Osman Özdemir, Orhangazi karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Deneyimli teknik adam, “Maça iyi başlayamadık. İlk yarıda istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Ancak ilk yarının son dakikasında attığımız gol bizi kendimize getirdi. İkinci yarıda çok daha iyi bir futbol oynayarak sahadan galibiyetle ayrıldık. Futbolcularımız mükemmel bir özveri gösteriyor. İyi mücadele ediyorlar. Kendilerini kutluyorum. Nihayet 6 hafta sonra bir basamak daha yükseldik. Her şey yolunda gidiyor. İnşallah sezon sonunu güzel tamamlayacağız. Kalan maçlarımızı kazanıp sonra rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!