ONLAR OYNADI BİZ BAKTIK 4-0

featured

ONLAR OYNADI BİZ BAKTIK 4-0

TFF 3.Lig 2.Grup 31. haftasında Etimesgut Bld. ile Sakaryaspor Kemal Atatürk Stadı’nda bir araya geldi.Karşılaşmayı Etimesgut Bld. 4-0 kazandı.

 

Play-off iddiasını sürdürmeye çalışan Sakaryaspor Ankara’da lider Etimesgut Belediyespor’un konuğu oldu. Çok soğuk ve yağışlı bir havada oynanan müsabakaya Etimesgut Belediyespor hızlı başladı ve maçın tamamına yakın bir süre oyuna hakim bir futbol oynadı ve golleri de ardı ardına sıraladı biz de baktık. Sakaryaspor savunması erken gelen gol sonrasında üzerine gelen Etimesgut forvet oyuncularını durdurmakta zorluk çektiler ve ilk yarıda 4 Futbolcumuz sarı kart görünce rakip oyunculara müdahale etmekte zorlandılar. Perdeyi 5. Dakikada 38 Yaşındaki Murat Hacıoğlu açtı ve ikinci yarının ikinci dakikasında yine murat Hacıoğlu farkı ikiye çıkarttı. Murat 54. dakikada hatrick yaptı ve fark üçe çıktı. Maçın başından sonuna kadar rezil bir futbol oynayan Sakaryaspor maçın 87. Dakikasında gelen dördüncü gole de engel olamadı ve play-off umutlarını belki de başka bir bahara bırakmak zorunda kaldı.

İLK YARIDA BOCALADIK

Mücadelenin ilk yarısı Etimesgut Belediyespor’un kontrolüyle başladı. Maçın ilk dakikalarında oynadığı kötü futbolla rakibe bir çok pozisyon veren Sakaryaspor, 5. dakikada Murat Hacıoğlu’yla ilk golü ağlarında buldu. İlk yarının orta bölümlerinde oyun kurmaya çalışan temsilcimiz, ilerde bir türlü çoğalamadı. Ev sahibi ekip ilk yarıda yakaladığı bir çok pozisyonu da değerlendiremedi. İlk devre Etimesgut’un 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

İKİNCİ YARIDA GOL YAĞMURU

Etimesgut Belediyespor, maçın ikinci yarısına hızlı başladı. Ev sahibi ekip ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da golü ilk dakikalarda buldu. Murat Hacıoğlu ikinci yarının ikinci dakikasında kendisinin de takımının da ikinci golünü attı. Aradan sadece 8 dakika geçmeden 3. golü de Sakaryaspor ağlarına gönderen Murat Hacıoğlu hat trick yaptı. Yeşil-siyahlı ekip ikinci yarı ilk devreden daha kötü bir futbol ortaya koydu. İkinci yarı rakip kaleye yanlızca bir kaç kez şut çekme şansı yakalayan ekibimiz, golü bir türlü bulamadı.  Oyuna sonradan giren Taner Gürsoy, 87. dakikada takımının 4. golünü atarak gol perdesini kapattı.

 

STAD : Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı

HAKEMLER : Öner Fırat***  İlker Ayten***  Adnan Akbulut***

ETİMESGUT BELEDİYESPOR : Osman Mert**  Selçuk***  İsmail**  H. İbrahim Cenik***  Murat**** ( Emre Dk. 80 ) Haydar**  Kerem Hakan***  H. İbrahim Can**  Emrah*** Furkan**  ( Taner Dk. 70 )  Mehmet*** ( Mehmet Fuat Dk. 85 )

TEKNİK DİREKTÖR : Taner Öcal

SAKARYASPOR A.Ş : Hüseyin***  Nurullah*  Aykut ** Efşan**  Nedim**  Fikret**  Tevfik**  Feyyaz*  ( Mustafa Akgün Dk. 68 )Adnan**  Serkan** ( Mert Sarı Dk. 75 ) Turgay**  ( Canberk Dk. 67 )

TEKNİK DİREKTÖR : Yavuz İncedal

GOLLER Dk. 5-47-54 Murat Hacıoğlu Dk. 87 Taner ( Etimesgut Belediye )

Dk.5: Etimesgut’un ani atağında Furkan’un ceza sahasına yaptığı ortayı Halil ibrahim indirdi, Murat Hacıoğlu’nun vuruşuyla top ağlarla buluştu. 1-0

Dk.11: Sakaryaspor’dan Fikret Topaloğlu, yaptığı hareket sonucu sarı kart gördü.

Dk.16: Sakaryaspor, şu dakikalarda oyun kurmaya çalışıyor. Yeşil-siyahlı ekip hücumda bir türlü çoğalamıyor…

Dk.22: Bu dakikalarda kalemize atak organizasyonları düzenleyen Etimesgut ekibi net pozisyonlar Oyun kontrolü mücadelenin başından beri ev sahibi ekipte…

Dk.23: Sakaryaspor’da Aykut Köz’un ceza sahasına sol taraftan yaptığı ortaya Serkan Doğan vurdu. Top kalecinin eldivenlerinde kaldı.

Dk.24: Etimesgutspor’un atağında Halil İbrahim Cenik topu ağlarla buluşturdu ancak hakem pozisyonu ofsayt olarak değerlendirdi.

Dk.29: Etimesgut ikinci gole çok yaklaştı. Ceza sahasına Serkan’ın açtığı ortada Halil İbrahim kaleciyle karşı karşıya kaldı, Halil’in vuruşunu kaleci Hüseyin çıkardı.

Dk.31: Etimesgut’tan Murat Hacıoğlu, ceza sahasına doğru yöneldi ve kaleye vurdu. Sert vuruşta top üst direğin üzerinden auta çıktı.

Dk.32: Sakaryaspor’da Adnan Güngör yaptığı hareket sonucu sarı kart gördü.

Dk.33: Sakaryaspor’da rakibine sert müdahale eden Nedim Köseoğlu sarı kart gördü.

Dk.37: Sakaryaspor’da ceza sahasının hemen önünde topla buluşan Turgay An, istediği vuruşu yapamadı…

Dk.40: Sakaryaspor’dan Tevfik Işık yaptığı hareket sonucu sarı kart gördü.

Dk.42: Etimesgut atağında ceza sahasına açılan ortada boşta kalan topa kimse dokunamadı. Kaleci Hüseyin Bilge topu uzaklaştırdı.

Dk.45: Sakaryaspor atağında, ceza sahasına gelen topu Feyyaz Aydil indirdi, topu önünde bulan Turgay An’ın ceza sahasında çektiği şut kaleyi bulmadı.

Dk.46: İkinci yarının ilk dakikasında Etimesgut atağında Furkan’ın sol taraftan açtığı ortaya vuran Murat Hacıoğlu topu ağlara gönderdi. Etimesgut bu golle farkı 2’ye çıkardı. 2-0

Dk.52: Sakaryaspor’dan Turgay An’ın ceza sahasının hemen önünden çektiği şut auta çıktı.

Dk.54:  Etimesgut 3. golü de buldu. Mehmet’in sol taraftan yaptığı ortayı Murat Hacıoğlu kafayla gole çevirdi. Hacıoğlu bu golle 3. golünü kaydederek hat trick yaptı.

Dk.58: Sakaryaspor’da Feyyaz Aydil’in yerine oyuna Mustafa Akgün dahil oldu.

Dk.61: Etimesgut’un atağında Murat Hacıoğlu’nun sağ kanattan ceza sahasına açtığı ortaya Furkan Safi vurdu. Top az farkla auta çıktı.

Dk.63: Etimesgut’un atağında ceza sahasında topla buluşan Murat Hacıoğlu’nun vuruşunu kaleci Hüseyin Bilge kornere çeldi.

Dk.68: Sakaryaspor’da Turgay An’ın yerine oyuna Canberk Özdemir girdi.

Dk.75: Sakaryaspor’da Efşan Geçgin yerini Mert Sarı’ya bıraktı.

Dk.78: Sakaryaspor’da Nurullah Dağaşan yaptığı hareket sonucu sarı kart gördü.

Dk.80: Etimesgut Belediyespor’da Murat Hacıoğlu’nun yerine Emre Taşkoparan girdi.

Dk.85: Etimesgut’ta Mehmet Atik’in yerine oyuna Mehmet Fuat Gölbaşı dahil oldu.

Dk.87: Etimesgut Belediyespor Tamer’in attığı golle durumu 4-0’a getirdi.Sakaryaspor defansının arkasına atılan topu koşarak yakalayan Tamer Gürsoy, kaleci Hüseyin ile karşı karşıya kaldı ve yaptığı vuruşta topu ağlara gönderdi. Skor 4-0

ens skarya (6)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!