ONLAR DUR DURAK BİLMİYORLAR !

featured

ONLAR DUR DURAK BİLMİYORLAR !

Sakarya Amatör futbolunun alt yapılarından yetişen ve geçtiğimiz sezon Eskişehirspor alt yapısı ile Gölcükspor alt yapısı ve Gölcükspor  Profesyonel kadrosunda yer alan genç futbolcularımız ile yine yeni sezonda Menajer Serdar Şener’in şimdiden gerçekleştirdiği yeni transferle başka takımlara gitmeye hazırlanan genç futbolcularımız gidecekleri hazırlık kampları öncesinde son hazırlıklara ara vermeden devam ediyorlar. Hazırlık dönemi geçiren genç futbolcuların tüm organizasyonu ise genç futbolculardan Emirhan Odabaşı’nın babası İsa Odabaşı tarafından yapılıyor.

SAYILARI GİTTİKÇE ARTIYOR

Geçtiğimiz sezon Erenlerspor’dan Gölcükspor alt yapısına transfer olan Emirhan Odabaşı ile Atakan Utku daha sonra profesyonel kadroya geçmişler, Nurullah Serbes ile Samet Şahin ve Mirza Yıldırım ise Gölcükspor alt yapısında profesyonel olmayı bekleyen futbolculardan birileri olarak çalışmalarını sürdürmeye devam ediyorlar. Yazlık sahasında haftanın her günü saat 18.00’de bir araya gelen genç oyuncular antrenörleri Hakan Koçer nezaretinde hazırlık çalışmalarını sürdürüyorlar. Antrenmanlara bu 5  futbolcudan başka yine menajerliğini Serdar Serdar Şener’in yaptığı ve Eskişehirspor alt yapı takımlarında oynayan Aziz Mirza Kılıç ile Sinan pehlivan da bu ekiple birlikte hazırlık kampları öncesinde çalışmalara devam ediyorlar. Bu gruba yeni dahil olan Yusuf Efe Seçgin ise Sakaryaspor alt yapısından Demirspor’a geçmiş ve burada oynadığı değişik yaş gruplarında şampiyon olan Demirspor’u attığı toplam 20 Golle nerede ise sırtlayan genç futbolculardan biri ve Yusuf Efe Seçgin de şu an için Gölcükspor ile Kocaelispor takımlarının listesinde yer almaya devam ediyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!