OLMADI MI OLMUYOR 1-1

featured

OLMADI MI OLMUYOR 1-1

Sakaryaspor, Sakarya Atatürk Stadında kendi saha ve seyircisi önünde Bergama Belediyespor ile karşılaştı. Sakaryaspor, Bergama karşısında sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı. İstediği oyunu sahaya biri türlü yansıtamayan Sakaryaspor ilk yarıda kalesinde gördüğü golle moral bozukluğu yaşarken zaman zaman da rakipi kaleye hücumlarını sıklaştırmaya başladı. Maçın ikinci yarısında gol arayışlarını sürdüren Sakaryaspor maçın 69. Dakikasında beklediği gole kavuştu. Sağdan Murat Hacıoğlu’nun serbest atışından gelen topa yükselen Coşkun topu kafayla ağlara gönderdi ve Sakaryaspor galibiyet için yüklenmeye başladı. Bergama Belediyespor da bu golden sonra üç net pozisyonu değerlendiremedi. Maçın oynanmamış 7 Dakikalık süresi içerisinde Sakaryaspor defalarca net gol pozçisyonları yakaladı ancak bir türlü golle sonuçlandıramayınca maç ta 1-1 Berabere sonuçlandı. Bu sonuçla Sakaryaspor 1 Puan daha alarak 33 Puanla yine 33 Puanlı Tarsus İdmanyurdu’nun önünde 4. Sırada kaldı.

EVLERE ŞENLİK HAKEM TRİOSU

Sakarya Atatürk Stadında oynanan Sakaryaspor Bergama Belediyespor maçını evlere şenlik hakem triosu yönetti. Maçın başından sonuna kadar verdiği ters kararlarla futbolcuları çıldırtma noktasına gelen Trabzon Bölgesi hakemlerinden Ramazan Keleş sahada yatıp kalkan Bergama Belediyespor’dan başta kaleci Süleyman olmak üzere birçok futbolcuyu ikaz dahi etmezken, Sakaryaspor’lu futbolcuların her hareketine düdük çalmayı da ihmal etmedi. Hakem tirosu baçın bitiminde seyircinin yoğun protestosu ile karşılandı. Sakaryaspor mutlak galibiyet için sahaya çıktığı bu karşılaşmada beklenenden uzak bir oyun sergileyince taraftarlara hayal kırıklığı yaşattı. Ancak ikinci yarıdaki kararlı futbolu bu defa gol getirmeyince Sakaryaspor sahadan 1 Puanla ayrılmak zorunda kalarak puan cetvelindeki sıralamada aynı yerde kaldı.

MAÇIN KÜNYESİ

STAD: Sakarya Atatürk

HAKEMLER: Ramazan Keleş* Ali Tuna* Hasan Erdoğan*

SAKARYASPOR: Hüseyin** Fikret Topaloğlu**Burak *** Zafer ** Ahmet ** Erçağ ***Fatih ** ( Hakan )- Fahri *Hüseyin Altuğ )- Ceyhun ** Murat **( Enes )-, Coşkun**

T.DİREKTÖR: Tuncay Şanlı

BERGAMA BLD.: Süleyman**Emre ** ( Onurcan)- Ramazan ** Alican *** Oğuzhan*** Hüseyin ** Harun ** ( Hüseyin Akmaz )İlyas ***Aykut *** Gökhan **

T.DİREKTÖR: Durmuş Ali Çolak

GOLLER : Dk. Dk. 38 İlyas ( Bergama Belediye ) Dk. 69 Coşkun ( Sakaryaspor )

KIRMIZI KART : Dk. Dk. 85 İlyas Ekiz ( Bergama Belediye )

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk. 12 Fahri ceza alanına girdi tam topa vuracakken rakip defans araya girdi ve tehlikeyi önledi.

Dk. 15 Murat Hacıoğlu Sağ kanattan serbest vuruş kullandı, Topa yükselen Sakaryaspor’lu futbolcularına  rakip defans elemanları kademeye girerek engel oldular.

Dk. 28 Mücadele sert geçerken, iki takım oyuncuları arasında sık sık gerginlikler oluyor.

Dk. 30 Erçağ sağ kanattan atağı başlattı, topu sürerek yaptığı ortaya kaleci son anda uzandı ve tehlikeyi önledi.

Dk. 32 Bergama Belediyespqor sağ kanattan hızla atağa kalktı. Top ceza alanımız içerisinde Bergama’lı oyuncunun önüne düştü. Tam vuracakken Zafer tehlikeyi önledi.

Dk. 35 Murat Hacıoğlu rakip ceza alanı içerisinde havadan gelen topa yükseldi, Kaleci ile yaptığı mücadelede top Erçağ’ın önüne düştü Erçağ topu ağlara gönderdi ama maçın hakemi buna faul gerekçesi ile izin vermedi.

Dk. 38 Bir Bergama belediye atağında kontra atakla gelen topu İlyas Ekiz sert bir vuruşla ağlarımıza gönderdi ve Bergama Belediyespor 1-0 Öne geçti.

Dk. 42 Erçağ sağdan güzel bir orta yaptı topla buluşan Fatih Özçelik vole ile topu kaleye gönderdi ancak top kalecinin üzerine geldi.

Dk. 45 Bergama kalesi önünde yaşanan karambolde Bergama Belediyespor savunma oyuncusu topa elle müdahale etti ama maçın hakemi  devam dedi, devamında ceza alanı önünde yapılan bir faule hükmetti. Atışı Hacıoğlu kullandı top defansa çarparak kornere çıktı.

Dk. 45+1 Kullanılan bir köşe atışında seken top Bergama kalesi önünde karambol yarattı. Bergama’lı oyuncular topu iki kez çizgiden çevirmeyi başardılar.

Dk. 48 Sakaryaspor atağında Erçağ orta yapmak isterken, seken topa sol ayağı ile yarım vole çıkarttı top üst direği sıyırarak dışarıya çıktı.

Dk. 50 Sakaryaspor’un organize atağında ayağına gelen topu Murat Hacıoğlu dışarıya gönderdi.

Dk. 69 GOL.. Murat Hacıoğlu ceza alanı dışından kullandığı serbest atışta topu ceza alanı içerisine ortaladı. Topa yükselen Coşkun kafayla topu ağlarla buluşturdu ve Sakaryaspor beraberliği yakaladı.

Dk. 77 Havadan gelen topta Bergama ceza alanı içerisinde Erçağ’ın plasesi kalecinin yanından dışarıya gitti.

Dk. 82 Bir Sakaryaspor atağında Murat Hacıoğlu kaleci ile karşı karşıya kalacakken Bergamaspor’lu oyuncu topa elle müdahale etti Hakem bu oyuncuya sarı kart gösterdi.

Dk. 85 Murat Hacıoğlu rakip oyuncunun sert hareketine tepki gösterdi, bir anda ortalık karıştı. Bergama belediyespor’dan daha önce sarı kart gören futbolcu kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Dk. 90 Oyuna son dakikalarda giren Hakan Akman topa sert vurdu kaleci topu yatarak almayı başardı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!