OLGUNLARIN 31. YIL SPONSORU YİNE GAZİ METAL A.Ş. OLDU

featured

Geçtiğimiz  3 sezon Sakarya Olgunlar Turnuvasının isim sponsorluğunu yapan Gazi Metal A.Ş. bu sezon da Olgunlar turnuvasının isim sponsoru oldu. Köklü turnuva Ramazan Bayramının ardından başlayacak.

  1. 29. ve 30. Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvalarına isim sponsoru olan Gazi Metal A.Ş.  Ramazan Bayramı sonunda başlayacak olan 31.  Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvası’na yine isim sponsoru oldu. Bu amaçla Turnuvanın Tertip Komitesi Gazi Metal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Gazioğlu ‘nu turnuvaya vermiş olduğu desteklerinden dolayı ziyaret ettiler. Ziyaret te Turnuvanın yapıldığı Tansu Çiller Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mithat Şahin, Spor Kulübü Derneği Başkanı Feridun Özdemir, Okul Aile Birliği Başkanı Adnan Akıncı, Gazi Metal Mali İşler Müdürü Gani Erdoğan ve Turnuvanın reklam olan sorumlusu gazeteci Cengiz Olgaç hazır bulundular. Okul Müdürü Mithat Şahin Mehmet Gazioğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Mehmet Gazioğlu yaptığı açıklamada ,” Eğitime ve İhtiyaç sahibi öğrencilere destek amacıyla düzenlenen bu özel turnuvaya bizlerde elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışıyoruz hatta bu yıl 4. Kez isim sponsoru olduk Gazi Metal A.Ş.  sosyal sorumluluk projelerine çok önem veren firma burada olmamız bizim için de ayrı bir güzellik bu nedenle bizlerde kendilerine bu ziyaretlerinden dolayı tertip komitesine teşekkür ediyoruz eğitime  katkılarımız devam edecek “ dedi.
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!