Olgunlarda 3ncü kez Gazi Metal A.Ş. İle Sponsorluk Anlaşması İmzalandı  

Olgunlarda 3ncü kez Gazi Metal A.Ş. İle Sponsorluk Anlaşması İmzalandı

 İmzalar atıldı                                                                                                                                               

  Bu yıl yapılacak 30. Olgunlar futbol turnuvası sponsorluk anlaşması  Gazi Metal Aş adına yönetim kurulu başkan yardımcısı Mehmet Gazioğlu ile  organizatör okul Adapazarı Prof. Dr.Tansu Çiller Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mithat Şahin ve turnuva reklam sorumlusu gazeteci Cengiz Olgaç  arasında imzalandı.  Yapılan anlaşmaya göre Gazi Metal Aş. Turnuva için da 30 bin TL sponsorluk ücreti ödeyecek ve Olgunlar turnuvasının ismi geçtiğimiz iki yıl olduğu gibi “Gazi Metal Olgunlar futbol turnuvası “şeklinde olacak.

Gazi metal A.Ş. nin Köfteci İsmail de verdiği İftar yemeğinin ardında gerçekleşen İmza töreninde konuşan okul Müdürü Mithat Şahin Gazi Metal Firması Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Gazioğlu’na son 3 yıldır isim sponsoru oldukları ayrıca Eğitime ve İhtiyaç sahibi öğrencilere katkılarından dolayı teşekkür etti. Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu’na vekaleten Adapazarı Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya da yaptığı konuşmada “ Bu organizasyonun 30 yıldır sürdüğünü duyunca çok şaşırdım, bu turnuvayı başlatanlardan Allah razı olsun aramızdan ayrılanlara da rahmet diliyorum Gazi Metal A.Ş. yi de bu turnuvaya verdikleri desteklerden dolayı tebrik ediyorum” dedi, İftar Yemeğine Fabrika Müdür ve Direktörleri, Mali İşler Müdür Gani Erdoğan, Karasu Belediyesi Başkan Yardımcıları Murat Çelik ve Savaş Sancaktar, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Yalçın, Okul Spor Kulübü Dernek Başkanı Feridun Özdemir, Okul Aile Birliği Başkanı Adnan Akıncı, Organizasyon Komitesinden İşadamı Yusuf Koç, Sakarya Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Ömer Bektaş, Öğretmenler, basın mensupları ve turnuva çalışanları katıldılar. 20 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.30’da başlayacak olan Turnuvanın kura çekimi ise 18 Haziran Pazartesi günü Saat 18.30’da gerçekleşecektir.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!