Olgunlar Futbol Turnuvasının kayıt işlemleri tüm hızıyla sürüyor.

featured

Gazi Metal 31nci Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvasının kayıt işlemleri tüm hızıyla sürüyor. Bu yıl da Ticaret Meslek Lisesi Spor Kulübü Derneği tarafından eğitime katkı sağlamak amacıyla düzenlenecek olan turnuvanın başvuruları, 13 Haziran Perşembe günü mesai bitiminde sona erecek. Fikstür çekiminin 14 Haziran Cuma günü saat 17.00’de, Prof.Dr.Tansu Çiller Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapılacağı turnuvanın açılışı ise 17 Haziran Pazartesi akşamı gerçekleşecek.

Turnuva Tertip Komitesi Başkanı Mithat Şahin yaptığı açıklamada; “UEFA tarafından ‘Dünya’nın en iyi özel spor organizasyonu’ ödülü verilen Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvamızı bu yıl 31nci kez düzenliyoruz. Gazi Metal Fabrikamızın dördüncü kez sponsorluğunu üstlenerek eğitime büyük katkı sağladığı turnuvamızın yine dostça geçeceğinden şüphemiz yok. Tüm futbolseverlerimizi, ilimiz yaz akşamlarında yanımızda görmekten onur duyacağız” dedi.

NOT: Değerli basın mensupları turnuva ile ilgili tüm bilgilere http://www.sakaryaolgunlarturnuvasi.com/ şeklindeki internet sitesi aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!