Olaylı maç TEK’in

featured

Olaylı maç TEK’in

1.Amatör Futbol Ligi B Grubunda Ozanlargücüspor-TEK Spor arasında oynanan maçta olaylar çıktı. Ozanlargücü’nden 2 oyuncu kırmızı kart gördü. Yarım saat duran maçı TEK Spor 3-0 kazandı.

 

KADIN HAKEMİ SUÇLADILAR!

Erernler Suni Çim Sahada oynanan maçta, bu maç öncesine kadar puanı bulunmayan ve ligin son sırasında yer alan Ozanlargücüspor, Yusuf’un attığı golle ilk yarıyı 1-0 yenik kapattı. 2.yarının başında M.Giray Uysal, TEK Sporun ikinci golünü attı. Ne olduysa 3.golde oldu. 74.dakikada yine M.Giray’ın attığı gol öncesinde, maçın hakeminin verdiği bir faulü Ozanlargücü atmayı beklerken, tam tersi TEK Spor’a verilip de o pozisyonunun devamında 3.gol yenince, saha karıştı. Ozanlargücüspordan İsmail Yazgan kırmızı kart gördü. Geçen haftada da maçlarını yöneten kadın hakemin Ankaspor futbolcusu olduğu ve bundan dolayı da 2 oyuncusunun atıldığı gibi maçı da kaybettiklerini söyleyen Ozanlargücüspor taraftarları bu yaşananların KASTEN yapıldığını belirterek önce sahaya girmek sonra da hakemi dövmek istedi. Ancak araya polis girdi. Bir polis kendisine küfür edildiği gerekçesiyle bir Ozanlargücü taraftarını götürmek isteyince buna mahalle halkı izin vermedi. Olaylar büyüdü. İş karakolda bitti. Ancak maçın hakemi, bu olaylardan sonra maçı oynattı ve maç 3-0 TEK Sporun galibiyetiyle sona erdi.

 

Stat: Erenler Suni Çim

Hakemler: Muhammet Basri Batmaz*, Mutlu Uyar**, Oğuzhan Çalışkan**

TEK Spor: Yasin*, Arda, Ömer, Selçuk, Mehmet, Emirhan, Murat, İbrahim, M.Giray*

Antrenör: Mesut Yılmaz

Ozanlargücüspor:  Kemal*, Sezgin*, Abdullah*, Nejat*, Okan*, Burhan*, İsmail? (KK), Gazi Ahmet*, Furkan*, Tolunay? (KK), M.Tarık*

Antrenör: Özcan Sönmez

Goller: Dk.6 Yusuf,Dk.49-70 M.Giray (TEK Spor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!