Okullu Judoculardan Fatih Çelikel’e Ziyaret

featured

Okullu Judoculardan  Fatih Çelikel’e Ziyaret

Nevşehir’de yapılan Okul Sporları Judo Şampiyonasında başarılı olan sporcular,  Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’i ziyaret etti.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Antrenörlerinden Yeliz Kurucu ile birlikte Eslem Esra Serbest, Asude Demir ve Azize Kaymak   başarılarını , Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ile paylaştılar.

Judocuların ziyaretinden memnunluk duyduğunu ifade eden Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; Okul Sporlarında Judo branşında ilimize madalyalar kazandıran öğrencilerimizi tebrik ediyor , başarılarının devamını diliyorum “ dedi.

Nevşehir’de yapılan 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Türkiye Küçükler Judo Şampiyonasında Hacı Mehmet Akkoç Ortaokulu öğrencilerinden Hakkı Demir Ortaokulu öğrencilerinden Eslem Esra Serbest +57 kg.’da  Türkiye 2.’si , Mefkure Koleji Ortaokulu öğrencilerinden Asude Demir 36 kg.’da Türkiye 3.’sü, Ali Dilmen Ortaokulu öğrencilerinden Azize Kaymak 57 kg.’da Türkiye 3.’sü  olmuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!