Okul Sporları Gençler Futbol Türkiye Şampiyonası Başladı

featured

Okul Sporları Gençler Futbol Türkiye Şampiyonası Başladı

18-22 Nisan 2016 tarihleri arasında ilimizde Erenler ve Karaman sahalarında oynananacak olan 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Futbol Gençler (kız – erkek ) Türkiye Birinciliği müsabakaları Erenler Stadı’nda yapılan açılış seremonisi ile başladı.

Açılış seremonisinde söz alan Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ‘Okul Sporları Türkiye Gençler Futbol Şampiyonası gibi önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek müsabakaların fair play ruhuna uygun bir şekilde geçmesinin en büyük temennisi olduğunu söyledi.Çelikel konuşmasının sonunda da İlimizde düzenlenen bu önemli turnuvada şampiyon olacak takıma Fransa’da yapılacak Dünya Şampiyonasında başarılar dilediğini ifade etti.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Mevlut Kantoğlu Türkiye’nin dört bir yanından ilimizdeki şampiyonaya katılım gösteren tüm sporcu ve idarecilere hoş geldiniz diyerek, Fransa yolunda mücadele edecek tüm takımlara başarı dileklerinde bulundu.

Seremoninin sonunda katılan takımlara katılım belgeleri ve organizasyonun İlimizde düzenlenmesinin anısına hatıra olarak Sakaryaspor atkıları Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Erenler Belediye Başkan Vekili Semiha Bafralıoğlu, Erenler Belediye Başkan Yrd. Ali Akdeniz tarafından verildi.

DSC_0038 DSC_0041 DSC_0052 DSC_0053 DSC_0055 DSC_0057

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!