Okul Sporları Futbol Türkiye Şampiyonası İlimizde Başlıyor

featured

Okul Sporları Futbol Türkiye Şampiyonası İlimizde Başlıyor

18-22 Nisan 2016 tarihleri arasında ilimizde Erenler ve Karaman sahalarında oynanacak olan 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Futbol Gençler (kız – erkek ) Türkiye Birinciliği müsabakaları öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde  değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’in başkanlık ettiği toplantıya Okul Sporları Tertip Kurulu Üyeleri, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba, Futbol İl Temsilcisi Ali Arslan, İl Hakem Kurulu Başkanı Ercan Yıldırım ve İl Hakem Atama Sorumlusu Fatih Sucuoğlu katıldı. Karşılıklı fikir alışverişiyle geçen toplantıda ilimizde düzenlenecek bu önemli organizasyonun sağlıklı ve başarılı bir şekilde tamamlanmasına yönelik alınması gereken önlemler konuşuldu .

Erkeklerde ve kızlarda Türkiye birincisi olacak okul takımlarının, 29 Mayıs-06 Haziran 2016 tarihleri arasında Uluslararası Okul Sporları Federasyonu’nca (ISF) Fransa’da düzenlenecek olan “School Euro Futbol”a katılmaya hak kazanacağı Türkiye birinciliği müsabakalarında her iki kategoride de 8’ er takım mücadele edecek.

Erkeklerde İstanbul’dan 3,Trabzon’dan 2,Karabük,  Ankara ve Kocaeli illerinden  okul takımları, kızlarda ise Aydın, Denizli, Kahramanmaraş, Malatya, Ordu, Samsun, Sivas ve Zonguldak (Ereğli) illerinden okul takımları bulunmaktadır.

Teknik toplantının 17 Nisan 2016 Pazar günü saat:17.00 de Sakarya Ofis Sanat Merkezi Toplantı Salonunda yapılacağı şampiyona 18 Nisan 2016 pazartesi günü Erenler Stadı’nda saat 10.00’da oynanacak ilk maçla başlayacak. Türkiye birinciliği müsabakalarının açılış seremonisi aynı gün  Saat:13:30 da Erenler Sahasında yapılacaktır.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel; İlimizde düzenlenecek olan bu önemli Futbol organizasyonu öncesinde Şampiyonada görev alacak kurumların temsilcileriyle bir araya geldik. 18-22 Nisan tarihleri arasında İlimiz  Erenler ve Karaman sahalarında düzenlenecek olan bu önemli Futbol organizasyonuna tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Fransa yolunda mücadele edecek tüm takımlara başarılar diliyorum, diye konuştu.

DSC_0772 DSC_0778

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!