Okul Sporları Basketbolunda Final Heyecanı Yaşandı

 

OKUL SPORLARI BASKETBOLUNDA FİNAL HEYECANI YAŞANDI

Okul Sporları Küçük Erkekler ve Genç Erkekler Basketbol 2. Küme müsabakalarında dereceye giren takımlar belirlendi. Atatürk Spor Salonunda oynanan Küçük Erkekler Basketbol İl Birinciliği maçlarında şampiyonluk kupasını Özel Şahin Okulları kazandı. 2.’lik kupasının Enka Okullarına gittiği turnuvada 3. Özel Güneş Okulları olurken Mithatpaşa Ortaokulu 4.’lük kupasını aldı.

GENÇLERDE ŞENPİLİÇ M.T.A.L İPİ GÖĞÜSLEDİ

Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakalarında finalde Şenpiliç M.T.A.L. ile Arifiye Fen Lisesi karşılaştı. 39-56 skor üstünlüğü ile şampiyonluk kupasına uzanan taraf Şenpiliç M.T.A.L. oldu. 3.’lüğü Tansu Çiller Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kazanırken 4.’lük kupası Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin oldu.

KUPALAR HAVAYA KALDIRILDI

Final maçlarının sonunda ilk iki sırayı alan takımlar Sakarya’yı il dışında yapılacak müsabakalarda temsil etme hakkı kazandı. Maçların ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Altın, Sakarya Üniversitesi BESYO Öğretim Üyesi Doç.Dr. Ertuğrul Gelen, Erenler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sabahattin Güzel, Okul Sporları İl Temsilcisi Mehmet Akova ve turnuvaya katılan okulların idarecileri verdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!