Okul Sporları Atıcılık Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

featured

Okul Sporları Atıcılık Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

İlimizin ev sahipliğinde düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar ve Gençler Kız/Erkek Atıcılık Türkiye Şampiyonası, gençler kategorisinde yapılan havalı tüfek final mücadelelerinin ardından sona erdi.

Sakarya Spor Salonu atış poligonunda gerçekleştirilen, 20 ilden 58 takım ve 239 sporcunun mücadele ettiği şampiyonanın son gününde genç erkekler tüfek takım müsabakalarında ilimizi temsil eden Prof. Dr. Tansu Çiller M.T.A.L Türkiye birincisi oldu. Trabzon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi ikinci olurken, Çankırı Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi üçüncü, Aydın Anadolu İmam Hatip Lisesi ise Türkiye dördüncüsü oldu.

Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ömer Kalkan, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Altın, Serdivan İlçe Spor Müdürü Sebahattin Karakoç ve Okul Sporları Sakarya İl Temsilcisi Mehmet Akova şampiyonayı yakından takip edenler arasındaydı.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak şampiyonaya katılan tüm sporcu, antrenör, idareci ve hakemleri tebrik ederiz.

IMG_2918 IMG_2927 IMG_2943 IMG_2950

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!