OH… LİGDE KALDIK ! 3-1

featured

OH… LİGDE KALDIK ! 3-1

10 Haftadır galibiyet yüzü görmeyen Sakaryaspor küme düşme hattında mücadele eden Ayvalıkgücü karşısında haftalar sonra bir galibiyet alarak küme düşmekten kurtulurken, Ayvalıkgücü Belediyespor da aldığı bu yenilgi ile lige veda eden takımlar kervanına katıldı. Lige şampiyonluk parolası ile başlayan ama haftalar ilerledikçe play-off’a girme şansını kovalayan yeşil siyahlılar seri bir şekilde kaybettikleri puanlar sonucunda nerede ise küme düşme hattına şaklaşmıştı. Ancak ne var ki Sakarya Atatürk Stadında Ayvalıkgücü karşısbında net bir galibiyet alan Sakaryaspor ligde kalmanın sevincini yaşamak zorunda kaldı.

İLGİNÇ MAÇ SAKARYASPOR’UN

Spor Toto 3. Ligin 36’ncı haftasında temsilcimiz Sakaryaspor bugün kendi sahasında Ayvalıkgücü’nü ağırladı.Sakarya Atatürk Stadındaki  müsabakadan 3-1’lik skorla galip ayrılan temsilcimiz Spor Toto 3. Ligde kalmayı garantiledi. Temsilcimize galibiyeti getiren goller 39 ve 48’de Mustafa Akgün, 45’te ise Mert Sarı’dan geldi. Ekibimiz bu galibiyetle ligde 10 hafta sonra 3 puanla tanışmış oldu.Maçın 26. Dakikasında Sakaryaspor savunmasının bir hatasını iyi değerlendiren Sinan Ayvalıkgücü’nü 1-0 Öne geçirdi. Maçın 39. Dakikasında sağdan gelen bir ortaya voleyi çakan Mustafa Akgün’ün şutu rakip defansın sırtına da çarparak ağlarla buluştu ve Sakaryaspor bu golle beraberliği sağlamış oldu. İlk yarının bu skorla biteceği sanılırken 45+2, Dakikada bu defa soldan gelen bir ortaya Mert Sarı ile Burak birlikte yükseldiler ve Mert sarının sert şutu rakip ağlarla buluştu ve Sakaryaspor ilk yarıyı bu golle 2-1 Önde kapattı. Maçın ikinci yarısı başlar başlamaz 48. Dakikada soldan gelen bir ortaya Mustafa Akgün yükseldi ve kafa vuruşu ile Sakaryaspor’u 3-1 Öne geçiren golü attı. Maçın 90. Dakikasında soldan gelen ortaya Nedim Köseoğlu havada vurdu top ağlarla buluştu ama maçın hakemi yardımcı hakemin işareti ile bu golü ofsayt gerekçesi ile saymadı ve Sakaryaspor bu skorla üç puanın sahibi olurken, ligde kalmayı garantiledi, Ayvalıkgücü Belediyespor ise bu yenilgi ile kümeden düşen takımlar arasında yer aldı.

HAKEMLER: Metehan Alpat, Mahmut Gülle, Mehmet Pekmezci

SAKARYASPOR: Hüseyin Bilge, Sertaç Eren, Burak Bekaroğlu, Fikret Topaloğlu, Canberk Ömer, Mert Sarı, Adnan Güngör (Dk.81 Furat Koç), Volkan Yılmaz (Dk.74 Hacı Ömer), Nurullah Dağaşan, Turgay An, Mustafa Akgün (Dk.88 Nedim Köseoğlu)

AYVALIKGÜCÜ: Alican Candemir, Görkem Şekerkaya, Kartal Öztaşkın, Mesut Hür (Dk.46 Adnan Dönmez), Onur Ulaş (Dk.46 Sergen Piçinciol), Sinan Çınar, Kerim Deler, Eren Üntürk, Ali Fırat, Suat Mutlu, Nadir Pirzola (Dk.55 Murat Özcan)

SARI KART: Adnan Güngör, Burak Bekaroğlu (Sakaryaspor)

GOLLER: Dk.25 Sinan Çınar (Ayvalıkgücü), Dk.39-Dk.48 Mustafa Akgün, Dk.45 Mert Sarı (Sakaryaspor)

MAÇTAN DAKİKALAR
Dk.26: Ayvalıkgücü’nden Sinan Çınar topla ceza sahasına girerek golü kaydetti. 0-1
Mücadele bu dakikalarda hareketlendi. İki takım da gol bulabilmek için baskı yapıyor.
Mücadele başladı.

Dk.39: Sakaryaspor’dan Mustafa Akgün, altı pasın önünde havadan gelen topa vole çekerek topu ağlara gönderdi. Sakaryaspor bu skorla beraberliği yakaladı.

Dk.45+2: Sakaryaspor’dan Mert Sarı, korner vuruşunda içeriye ortalanan topu topuk vuruşuyla ağlara gönderdi. Sakaryaspor 2-1 öne geçti
Dk.48: Sakaryaspor’da sahneye yine Mustafa Akgün çıktı. Kornerden içeriye açılan ortaya kafa vuran Mustafa Akgün topu ağlara gönderdi. Akgün kendisinin ikinci takımının ise üçüncü golünü attı

Dk.90: Sakaryaspor’dan Nedim Köseoğlu’nun attığı gol ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı.

ENS SAKARYA (1) ENS SAKARYA (2) ENS SAKARYA (3) ENS SAKARYA (4) ENS SAKARYA (5) ENS SAKARYA (6) ENS SAKARYA (7) ENS SAKARYA (8) ENS SAKARYA (9) ENS SAKARYA (10) ENS SAKARYA (11) ENS SAKARYA (12)

——————————————————————————————————–

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!