“ OFANSİF ANLAMDA SIKINTILARIMIZ VAR “

featured

“ OFANSİF ANLAMDA SIKINTILARIMIZ VAR “

Sakaryaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, 1-1 sonuçlanan Bugsaşspor maçını değerlendirdi Özdemir, “Hedefi olan bir takımız. Hedefi olan bir takım her maçı kazanmak için oynuyor. Mazeret olarak söylemek istemiyorum ama bu sıcak havada oynanan futbolun kalitesinin bundan daha iyi olmasını beklemek biraz hayalcilik olurdu. Böyle bir havada 1-0 öne geçmek büyük bir avantajdı. Ancak biz bu avantajı koruyamadık. Son on dakikada yapmış olduğumuz bireysel hatalar gol yememize sebep oldu. Şunu da söylemeliyim maçı kazanacak kadar iyi futbol oynadığımızı düşünmüyorum. Oyunun kontrolünü kaybetmedik. Karşı taraf da bize pek büyük baskı kurmadı. Biz de karşı tarafa pek baskı kuramadık.Neticede beraberlik var. Düzeltmemiz gereken konular olabilir mi, olabilir. Ofansif anlamda biraz daha zenginleşmemiz lazım…  Bu konuda sıkıntımız oldu, bu maçta da bunu yaşadık.” ifadelerini kullandı.

  • 82 GOL- Bugsaşspor’un atağında Ömer’in ceza sahasına gönderdiği topta İskender Alın düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.
  • Giriş Yap

    Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!