NİĞDESPOR-SAKARYASPOR:1-0

Sakaryaspor, şampiyonluk yarışında ağır bir yara daha aldı. 60 dakika 10 kişi oynayan ve hocasız maçı tamamlayan Sakaryaspor son dakika golüyle yıkıldı. 18 maç sonra kaybeden Sakaryaspor zirveyi Keçiören’e kaptırdı.

Sakaryaspor, TFF 2.Lig’in 23’ncü haftasında Niğde Anadolu FK ile karşı karşıya geldi. Zorlu deplasmanda yeşil-siyahlı ekibimiz 28’nci dakikada Oğuz Kocabal’ın atılmasıyla 10 kişi kaldı. Rakibi karşısında bir kişi eksik oynayan Sakaryaspor ilk yarıyı 0-0’lık beraberlikle tamamladı.

İkinci yarıya daha baskılı başlayan Sakaryaspor, Niğde karışışında aradığı golü bulamadı. 90’ncı dakikada Süleyman Güneş’in golüne engel olmayan Sakaryaspor sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Lig’de 18 maç sonra kaybeden Sakaryaspor, bu mağlubiyetle liderliği Keçiörengücü’ne kaptırdı ve 48 puanla üçüncü sıraya geriledi.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk 3 Seydi Kayasoy’un geri pasından gelen topu Ali Emre Yanar ayağından kaçırdı, Ferit Erişçi’nin şutu auta çıktı.

Dk. 13 Sağ kanattan gelişen Sakaryaspor atağında Ferit Erişçi ortaladı, Berkay Can Değirmencioğlu’nun kafasında top üstten auta gitti.

Dk. 28 Musa Caner Aktaş savunmanın arkasına atılan topa hareketlendiği anda Oğuz Kocabal tarafından düşürüldü. Oğuz kırmızı kart gördüğü pozisyonda, serbest vuruşu kullanan Musa Caner Aktaş’ın şutu barajda kaldı.

Dk. 38 Dilaver Güçlü, Ali Emre Yanar ile karşı karşıya kaldı. Ali Emre Yanar ayaklarıyla mutlak bir golü önledi.

Dk. 42 Berkay Görmez çalımlarla Sakaryaspor ceza sahasına girer girmez ortasını yaptı. Berkay Can’ın dokunduğu top üst direkten geri döndü.

Dk. 58 Dilaver Güçlü’nün kullandığı frikik az farkla auta gitti.

Dk. 75 Dilaver Güçlü’nün sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta kaleci güçlükle topu kornere çeldi.

Dk. 83 Musa Caner Aktaş, Selçuk Öztürk’ün ara pasıyla ceza sahası içine sarktı. Kaleci ilekarşı karşıya kalan Musa’nın vuruşu direğin dibinden auta çıktı.

Dk. 90+3 GOL Niğde Anadolu FK’nın kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içine düşen topa, önce Musa Caner Aktaş sonra Seydi Kayasoy vurdu. Savunmadan geri dönen topa sağ çaprazdan iyi vuran Süleyman Güneş golü attı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!