NİĞDE BELEDİYESPOR: 0 – SAKARYASPOR: 0

NİĞDE BELEDİYESPOR 0 – SAKARYASPOR 0

Sakaryaspor deplasmanda Niğde Belediyespor’u da yenmeyi beceremedi. 0-0’lık beraberlikle şampiyonluk umudunu Niğde’de yitiren Sakaryaspor, 1.Lig şansını play-off’a bıraktı.

Niğde Belediyespor 0 – Sakaryaspor 0

TFF 2.Lig Beyaz Grup 32. haftasında Niğde Belediyespor ile Sakaryaspor Niğde 5 Şubat Stadı’nda bir araya geldi. Karşılaşma beraberlik ile sonuçlandı.

Niğde 5 Şubat Stad

Hakem: Murat Erdoğan, Süleyman Yavaşoğlu, Şeyhmus Baysal, Onur Bingöl

Niğde Belediyespor: Muzaffer Sarıibrahim, Volkan Özcan, Taner Yılmaz, Hakan Çevik, Volkan Geyik, Seçkin Getbay (77′ Tunç Murat Behram), Sefa Aksoy, Cabir Coşar, Emre Öztürk, Mehmet Gürkan Öztürk, Ömürcan Yıldırımlı (79′ Uğur Ayhan)

Teknik Direktör: Yavuz İncedal

Sakaryaspor: Ercüment Kafkasyalı, Serdar Ümit Deniz, Cenk Kaplan, Hakkı Can Aksu, Yasir Subaşı, Talha Mayhoş, Tufan Kelleci, Ferhat Yazgan (65′ Batuhan Karadeniz), Cem Ekinci, Mahir Sağlık, Ramazan Çevik

Teknik Direktör: Engin Korukır

Sarı Kartlar: DK 25: Cabir Coşar (Niğde Belediyespor), DK 45: Talha Mayhoş (Sakaryaspor)

Sakaryaspor, TFF 2.Lig’in 32’nci haftasında Niğde Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Lig’de iddiası kalmayan Niğde karşısında hiçbir varlık gösteremeyen Sakaryaspor, sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı. Yeşil-Siyahlılar ligde 2 puan daha kaybederek şampiyonluk umutlarını Niğde’de tüketti.

 

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk. 17 Niğde Belediyespor, Seçkin ile etkili geldi. Seçkin vuruşunda Ercüment gole izin vermedi.

Dk. 30 Ramazan Çevik’in ortasında Cem Ekinci golü attı. Ancak hakem faul gerekçesiyle golü iptal etti.

Dk. 35 Niğde Belediyespor’nn atağında Cabir ceza sahası içinde müsait pozisyonda vuruşunu yaptı. Top farklı şekilde auta gitti.

Dk. 56 Niğde Belediyespor’un kontra atağında Emre ceza sahasına girer girmez vuruşunu yaptı top az farkla auta çıktı.

Dk. 63 Sakaryaspor’un atağında ceza sahası içinde Batuhan’ın vuruşunu kaleci çıkardı. Dönen topa bu kez Mahir vurdu kaleci bu pozisyonda da gole izin vermeyerek meşin yuvarlağı kornere gönderdi.

Dk. 80 Niğde Belediyespor atağında Emre’nin ceza sahası içine çevirdiği topa Uğur vurdu top az farkla auta çıktı.

Dk. 87 Sakaryaspor, sağ kanattan Talha ile serbest vuruş kullandı. Talha’nın direk kaleye gönderdiği topta kaleci gole izin vermedi. Karşılaşma 0-0’lık beraberlikle sona erdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!