NEZİHİ TOSUNCUK SAKARYA AMPUTESPOR’DA

featured

NEZİHİ TOSUNCUK SAKARYA AMPUTESPOR’DA

Nezihi Tosuncuk evet dedi, Hayırlı olsun

TEKNİK SORUMLU OLARAK GÖREV ALDI

Efsane Sakaryaspor’un efsane futbolcularından ve Sakaryaspor eski alt yapı antrenörlerinden Nezihi Tosuncuk bir vefa örneği göstererek Ampute Türkiye 1. Liginde mücadele eden Sakarya Amputespor takımının Teknik Sorumluluğuna geldi. Kulüp Başkanı Sinan Panta ile yapılan görüşmelerin ardından böyle bir karar aldığını söyleyen Nezihi Tosuncuk konu ile ilgili olarak bir açıklama yaparak “ Sakarya  aşığı biri olarak , yapılan işe  emeğe saygı duyduğum için ,  2 ci devre ile birlikte Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü Derneği Ampute Futbol takımının yanında Teknik Sorumlu olarak görev almaktan onur duyacağım.

BAŞKAN PANTA’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Bana bu teklifi yapan Başkan Sinan Panta ‘ ya teşekkür ediyor , Engelli kardeşlerimizle beraber Engelleri ortadan kaldıracağımız için de ayrıca mutluyum. Sakarya aşığı bir spor adamı olarak Sakarya için bir şeyler yapmam istendiğinde asla yokum demem. Sakarya Ampute Futbol Takımına hizmetin en güzelini vermek için üzerime düşenin fazlasını yapacağım.Hepimize hayırlı olsun..” Dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!