( Nendeln- Liechteiner) Rakip Bayrampaşa

featured

( Nendeln- Liechteiner)   Rakip Bayrampaşa

Sakaryaspor TFF 3 liginde bitimde istediği yerde olamadı. Sezon başı Diriliş yılını direk çıkış slokonu ile taraftarın vede şehrin önüne koyan yönetimin gitgelli hamlelri içinden elde kalan ikinçilik bizi bir kez daha playof  yarışı içine itti.  Bu sefer geçmişe göre daha umutluyuz .B u sefer Osman İzdemirle yakalanan kazanma azmi bizim playoftaki en büyük güvencemiz. Düşen Maltepeyi yenerek  Darıca ve Diyarbekirden  uzaklaşıp  Bayrampaşanın rakipi olduk. Osman Özdemir Playofa kalan dört takımında şansının yüzde yirmibeş olduğunu söyledi. Doğru tesbitte, bu yüzde yirmi beşlik dilimden kimi istediğini ifşa etmedi. Sanırım oda bizim gibi Bayrampaşayı istiyordur. Ne diyelim Playof bir yerde güçün ötesinde birazda şans işi. Bana sorarsan ız biz bıu dçrt taköımın içinde en iyisiyiz de ,futbol topu bazen fovari olanlana değil futbol şansı olana dönebiliyor. O yüzden bize bu aşamada Perşembeden başlayarak  şansta lazım. Mesela ilk maçı Bayrampaşa ile deplasmanda oynamak bizim için bır şans.  Finale ismimizi yazmak adına Bayurampaşa ilk durak. Bu durakta mola vermeden yürümek dileği ile HAYDİ SAKARYAM diyorum.

SİZ NE İŞ YAPARSINIZ

Sakaryaspor Başkanı  şehrin takıma sahip çıkılmadığını ima eden açıklamalarda bulunmuş. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlunu ,iktidarın İl Başkanını ayrı bir kefeye koyan Gürses Başkan, bu ikiliden başkası yalan demiş. İş adamlarına ,gelecekte muhtarlar kadar bile yetkisi olduğu tartışılacak olan tek adamlık rejiminin Milletvekillerine ,şehrin iş adamlarının Sakaryaspora uzaktan bakışlarına laf yetiştiren İsmail başkana izninizle ben bir şey sormak isterim,siz ne iş yaparsınız? Merak ediyorum ,mevcut yönetim bu güne kadar cebinden Yeşil Siyah futbol bahcesine ne verdi? Herşeyi bu şehir yapacaksa ,el oğlu sormazmı ,siz ne iş yaparsınız. Belediye verecek ,iktidar verecek ,iş adamları verecek, siz yönetim keyfi süreceksiniz.Oh ne ala ne ala .

KARASUNUN BAL  ZAFERİNİN MİMARLARI

Futbol takım oyunudur,futbol bir bütün olarak oynanırsa başarı sizin futbol evinizin önünden ayrılmaz. Karasuspor  Serdivanspor un  uzun süre avuclarının içinde tuttuğu Bal serüvenine, penaltılarlada olsa son verdi. Bu başarıyı, bu zaferi ufak harflerle anlatamaz vede yazamazsınız.Sarı Kırmızılı Bal hikayesinde bu takımı  kapanmaktan son anda kurtarıp ,yeni takım kurmak adına kaynak yaratan Belediye kanadına ,bu takımın oyuncu grubunu kuran  Behcet Duraka da cam sakızı coban armağanı pay uzatmak gerek. Ve asıl kahramanlar içinden golleriyle bu takıma hayat veren İsaka ,ufak boyu içindeki futbol zekasını her daim hissettiren Merte ,savunmanın parlayan yıldızı Karasu Futbol okulu mezunu Orhana oynadıkları futbol için, Karasuspora verdikleri katkı için yıldızlı pekiyi v erirsem eğer ne olur diğer oyuncular bana gönül koymasınlar.Ve son sözlerim Karasusppor gidip geldiği yerin içinde, geçmişin ,içinde yaşanan yanlışlarını çok iyi edüt etmelidir. Bu sefer dersini iyi çalışan ,Bala heyecan taşıyan bir karasu özlemi için şimdiden seferberlik ilan edilmeli.( Karasuspora Özel)Çoşku hayalini kurduğunuz ,başarının yakıtıdır.Size ihtiyacınız olan güçü verir. Çoşkunun olduğu yerde karamsarlık yoktur. Çoşku ,zekadan daha önemlidir.( Albert Einstein)

ÖZLÜ HAKANI GÖREN VARMI ?

Sezonbaşından beri Protokol  tribününde görmeye alıştığımız  Hakan özlü kardeşimizi uzun bir süredir göremiyoruz. Tuncay bir gitti ,o saatten sonra Hakan özlüde ortalıklatrda görünmez oldu. Hakan bu şehrin renkli futbol resimleri içinde var. O yüzden tribünlerden bu tür kaymalar göze batıyor. Bizde o yüzden bu eksikliği farkedince bir soralım dedik,Hakan Özlü kardeş nerelerdesin? Yoksa Tuncayla berab er atılan adımların içindeki yanlışilıklardan kendinede pay çıkardığı içinmi ,bizden ayrı düştü. Onu yine Protokolde görsem ilk işim bunu sormak olacak.

GELİŞİM BASKETİN AYAK İZLERİ

Faruk Güdülü pota altına ilk ayak bastığı yıllardan beri tanırım. Uzeyir Surmazın yanında Basketbol eğitimi alan bu genç kardeşim  o gün bu gün pota altında hizmete devam ediyor. Hasan Arığları,Uzeyir Surmazları ,Kerim Durmaz gibi ustaların yanında ,onlarla çalışarak , onların takımlarına karşı takım çıkartarak Basketbol deneyimine ilaveler yapan Faruk Güdül ,Uzeyir Surmaz ve ekipinin salonlardan kopmasından sonra birinci adam olarak  ,kendi başına Basketbole hizmet kervanında   yer almaya başladı. Şu sıralar Sakarya Basketbol Gelişimin başında Adem Dolaşla beraber  pota altında gezen Faruk Güdülün çalıştırdığı Sakarya Basketbol Gelişim U 12 Basketbol liginde tüm rakiplerini yenerek şampiyon olmuşlar. Basketbolde alt yapı liglerinin eski  heyecanını yitirmeye yüz tuttuğu günlerde Faruk Güdül ve Adem Dolaşla birlikte Sakarya Yıldız Basketin pota altında olmasını sizi bilmem ama ben önemsiyorum. Bu arada Kerim Durmazın gittiği yolun içinde yürümelerini ,onu örnek aldıklarını düşünüyorum. Şampiyonluklar gün gelir unutulur aslonan atılan doğru pota altı adımdır. Faruk Güdül komutasındaki Sakarya Basketbol Gelişimin bu gunki pota altı resmini böyle gördüğüm için aldım onları benim sofrada ağırladım.

TEPRİKLER  İHK

Sakaryada Futbol Hakemliğinin klasman düzeyinde yanlızlığı var. Bizim ilin hakemlerinin sırtını dayayacağı yer olan İHK nin dışa açılım resmi ciziklerle dolu. Ancak bolca eleştirdiğim bu kardeşler  MHK ye gönderilecek klasman adayı hakemlerin önüne koydukları şarta bende buradan el veriyorum. Bölgeselde maç yönetemiyecek Hakemi  biz klasmana yazmayız demişler. EEEEEEEEEEEE iyi demişler. Hatta aranılan özellik olan Yabancı dil bilme zorunluluğunuda bunun içine katın. Kısacası dostlar sakaryanın klasman neznindeki  Hakem resmi tez elden yenilenmeli. Eskilerin  Sakaryayı Türkiye genelinde uçurma ,Sakarya hakemliğini daha ileriye taşıma  şansları her gecen gün MHK potasında eridiğini ligin sonu yaklaşırken bizim ilin Hakem büyüklerine verdikleri maçlarda net ve yalın bir şekilde gördüğümüzü düşünüyorum.

HIRS

Bizim sofraya bazen  hayatın içinde yer alan alıntıları sizlerle paylaşmaya özen göstermeye gayret edeceğim. Bunun içinde ilk olarak iki esnafı konu alan HIRS başlığının içindeki bir hikayeyi sizinle buluşturuyorum. Bu hikayenin içinde birbirinden nefret eden iki esnaf başrolü paylaşıyorlar. Bir gün bu esnaflardan biri, bodrumunda bulduğu lambayı ovalarken içinden bir CİN çıkar. Cin adama sordu Dile benden ne dilersen .Yanlız bir kural var. Kendine ne dilersen ,iki mislini komşuna veririm. Çok mutlu sağlıklı olmayı dilersen ,iki katını karşı komşuna vereceğim.Şimdi karar ver ve dileğini söyle. Adam düşündü ve dileğini söyledi.Sıkı durun bak ne istiyor? İŞİMİN YARISINI KAYBETMEK İSTİYORUM.. Allah ülkemizi ve milletimizi gözünü hırs bürümüş olanlardan korusun. Efendim yurt dışında kurduğum ilk Salı Sofrası bu haftalık bu kadar. Siz her zaman olduğu gibi size lazım olanları alın kalanlar benim olsun.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!