NEHRİN ÇOCUKLARI PROJESİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR!

featured

Minik çocuklara Sakaryaspor sevgisini aşılamayı amaçlayan #NehrinÇocukları projesi tüm hızıyla devam ediyor.

UNUTULMAZ ANLAR
#NehrinÇocukları projesi, 2 Şubat günü lansman videosu yayınlanmasıyla başlamıştı. Proje kapsamında bulunan okul ziyaretleri; 2 Şubat tarihinden itibaren Kaynarca Şehit Ömer Akkuş Anadolu Lisesi’nde başladı ve Bahçelievler Gazi İlkokulu, Zübeyde Hanım İlkokulu, Atatürk İlkokulu ve Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde devam etti. Sakaryaspor futbolcuları okullarda öğrenciler ile buluşarak söyleşi gerçekleştirdi ve unutulmaz anlar yaşanmasına neden oldular. Söyleşilerde öğrencilerin sorularını yanıtlayan futbolcular bol bol hatıra fotoğrafı çekildiler.

HEDEF 5 BİN ÖĞRENCİ
Projenin diğer önemli noktası olan öğrencilerin Sakarya Atatürk Stadyumu’nda maç izlemesi etkinliğinde ise şu ana kadar 2 bin 500’ü aşkın öğrenci ağırlandı. Kalan iç saha maçlarında İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bütün taleplerini yerine getirmeye çalışan Sakaryaspor yönetiminin hedefi sezon bitene kadar 5 bini aşkın öğrenciyi ağırlamak olarak açıklandı. Sakaryaspor taraftarlarından takdir alan projenin lansmanında açıklanan her okula Sakaryaspor köşesi, ilkokullar arası Sakaryaspor marşı yarışması gibi etkinlikler için beklenti git gide büyümeye devam ediyor.

MORAL OLUYOR
Proje hakkında açıklamalarda bulunan Sakaryaspor takım kaptanı Ömer Bozan, “Sakaryaspor’a imza atmadan önce büyük bir camia olduğunu biliyordum fakat ilkokullarda bile bu kadar büyük bir sevgi gösterisi ile karşılaşacağımızı tahmin etmiyordum. Bu şehirde Sakaryasporluluk duygusu çok küçük yaşlarda başlıyor ve ağaç yaşken eğiliyor. Okul ziyaretlerimizde öğrencilerin kendi elleri ile yaptıkları pankart ve dövizler de tüm takımımıza ayrı bir moral oluyor. Bu minik kardeşlerimizin heyecanını inşallah şampiyonlukla taçlandıracağız” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!