NE UMDUK NE BULDUK 0-0

featured

NE UMDUK NE BULDUK 0-0

Spor Toto 3. Ligde ilk yarı bugün oynanacak olan 17’nci hafta müsabakaları ile sona erdi. Temsilcimiz Sakaryaspor da  deplasmanda Maltepespor’un konuğu oldu. Maltepe Hasan Doğan Stadında oynanan  kritik mücadele başladığı gibi 0-0’lık eşitlikle tamamlanırken, Sakaryaspor’un lig sonuncusu bir takıma karşı da kazanamaması tepkilere neden oldu.

BİR POZİSYON BİLE OLMADI

Sakaryaspor maçı tutuk başlarken savunmada kalabalık ama fırsat bulursak kontrataklarla gol ararız düşüncesiyle oynmaya çalışırken, buna karşılık Maltepespor zaman zaman önemli pozisyonlar yakaladı ancak gol çıkmadı ve ilk yarı 0-0 Sona erdi. Sakaryaspor adına maçın ikinci yarısında da ilk yarıdan farklı bir tablo çıkmadı.Ama Maltepeszpor maçın 55, 57 ve 62. Dakikalarında çok önemli üç net pozisyondan yararlanamadı. Maçın duraklama dakikalarında Sakaryaspor biraz kıpırdandı ama gol gelmedi ve Sakaryaspor bu karşılaşmadan golsüz ayrılırken, Tarsus İdmanyurdu’nun galip gelmesiyle sadece 1 Puan kazanarak p/uan cetvelinde ilk yarıyı üçüncü sırada tamamladı.  (Haber  Sırrı ŞANLI)

MAÇIN KÜNYESİ

STAT: Maltepe Hasan Polat

HAKEMLER: Uğurcan TOZLU, Mehmet SALDIRANER, Caner EROĞLU

MALTEPESPOR: Engin*** Emrah***, Hasan**, Kerim**, Sertaç ***, Muzaffer **Eren *** Samet ** Savaş ** Tugay ** (Dk.87 Volkan Bekçi), Volkan **

SAKARYASPOR: Ozan *** Fikret ** Burak ** Zafer ** Canberk *** Anıl Çetin** (Dk.62 Murat Hacıoğlu), Ceyhun ** (Dk.64 Abdulkadir), Serdar **, Enes Ata** (Dk.46 Hakan Akman), Hüseyin Altuğ**, Erçağ Evirgen

TEKNİK SORUMLU : Tuncay Şanlı

SARI KARTLAR: Canberk, Ceyhun, Burak Bekaroğlu (Sakaryaspor), Emrah (Maltepespor)

GOL : yok

MAÇTAN ÖNEMLİ NOTLAR :

Dk. 10: Serdar Ümit Deniz’in orta sahadan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içerisinde Erçağ topu kafayla indirdi. Arka direkteki Enes Ata’nın vuruşu auta çıktı.

Dk. 15: Sağ kenar çizgisine yakın noktadan Serdar Ümit Deniz’in yerden kullandığı serbest vuruşta Erçağ topa istediği gibi vuramadı. Arkaya seken top Maltepesporlu oyuncunun müdahalesiyle kornere çıktı. Serdar Ümit Deniz’in kullandığı köşe vuruşunda Sakaryasporlu oyuncular tehlike oluşturamadı.

Dk. 20: Maltepespor’un atağında ceza sahasında kafa vuruşuyla kaleye yönelen topu kaleci Ozan son anda kurtardı.

Dk. 28: Sakaryaspor atağında ceza sahasına yönelen Serdar Ümit Deniz’in vuruşu çerçeveyi bulmadı.

Dk.29: Sakaryaspor’un sağ taç çizgisinden kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında topla buluşan Enes Ata’nın vuruşu savunmadan döndü. Daha sonra oluşan karambolda Maltepespor savunması topu uzaklaştırdı.

Dk.34: Sakaryaspor’un sağ kanattan geliştirdiği atakta ceza sahasına yerden açılan ortya kimse dokunamadı.

Dk. 37: Maltepespor ceza sahası önünde topla buluşan Fikret Topaloğlu’nun vuruşu kaleye az farkla auta çıktı.

Dk.45: Maltepespor’un kaleye yakın mesafeden kullandığı serbest vuruşta Samet Eker’in vuruşu kalenin üzerinden auta çıktı.

Dk.50: Sakaryaspor’un kullandığı serbest vuruşta Serdar Ümit’in içeriye açtığı ortaya Burak’ın kafayla vurduğu top kalenin üzerinden auta çıktı.

Dk.55: Maltepespor’un sol kanattan düzenlediği atakta Tugay içeriye ortaladı. Topa yükselip kafayla vuran Volkan’ın vuruşu kale üzerinden auta çıktı.

Dk. 57: Maltepespor atağında topu ceza sahasına taşıyan Samet’in şutu kaleci Ozan’ın eldivenlerinde kaldı.

Dk.60: Sakaryaspor’da Anıl Çetin’in yerine Murat Hacıoğlu oyuna girdi.

Dk.71: Sakaryaspor bu dakikalarda arka arkaya ataklar düzenliyor.

Dk.72: Murat Hacıoğlu’nun sol taraftan kullandığı serbest vuruşta içeriye açılan ortayı Maltepe savunması uzaklaştırdı.

Dk.76: Sakaryaspor’dan Burak Bekaroğlu yaptığı hareket sebebiyle sarı kart gördü.

Dk.83: Sakaryaspor’da Ceyhun Yelkenci’nin yerine oyuna Abdülkadir Akyıldız dahil oldu.

Dk.87: Maltepespor atağında ceza sahasında seken topa vuran Volkan, şık bir gol attı ancak gol pozisyonun ofsayt olduğu gerekçesiyle geçersiz sayıldı. Hakem oyuna 4 dakika daha ekledi.

Dk.92: Sakaryaspor atağında ceza sahası önünde seken topa Murat Hacoğlu’nun vuruşunu kaleci çıkardı, dönen topa Hakan Akman vurdu, kaleci bu topu da çıkardı.

sakaryaspor-ens-2 taraftar-1 taraftar-2

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!