Nazım Aktürk’e hizmet Plaketi

featured

Nazım Aktürk’e hizmet Plaketi

Sakarya Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Camilide düzenledikleri Sportif etkinlikler  içinde yer alan Voleybol Turnuvasına eski Duayen hakemlerden Nazım Aktürk’ün adını verdi. Plaket ödül töreni öncesi bir konuşma yapan Nazım Aktürk, Yaşarken hatırlanmak çok güzel, ben bu akşam bana verilen ödülü rahmetli A. Kadir Aypek, Burhan Uslu ,Zeki Konak, Turgut Camgöz, İlhan Okyar ,Ferit Çoker ve rahmetli olmuş, bu camiaya yaşarken Hakem olarak, gözlemci olarak ,yönetici olanlar adına alıyorum dedi.

PLAKETİ ALDEMİR VERDİ

Camilideki anlamlı organizasyonda Nazım Aktürk’e plaketini Dernek Başkanı Mustafa Aldemir verdi. Başkan Aldemir Nazım Aktürk’ün Hakem camiası için çok önemli bir değer olduğunu bu nedenle de yaşarken onun adını Voleybol turnuvasına verdiklerinin altını çizerken Nazım Aktürk’e her daim kendilerinin yanında olması nedeniyle şükranlarını belirtti.

KİMLER VARDI ?

Camilideki Voleybol organizasyonu öncesi yapılan Plaket töreninde maçı olduğu için Atilla Karaoğlan yoktu. İl Hakem kurulundan Başkan Fatih Sucuoğlu ve Yunus Erenin yer aldığı etkinlikte  MHK nin Bölgesel kurul üyesi Yılmaz Kalk, eski Başkanlardan Özgür Aygün, Şükrü Özkan ,Dernek yönetimi ve hakemler vardı. Akşamın konukları arasında Korucuk Bayan Muhtar adayı Arzu  pamuk Erdem , Amatör Futbolcular derneği Ömer Bektaş  yer aldılar. Ömer Bektaş günün anlamına yüklediği sözlerde Derneğin bu etkinliğinin çok önemli olduğunu ,Nazım Aktürk’ün bu ilin sporunda çok önemli bir değer olarak kendine sunulan ödülü fazlasıyla hak ettiğini belirtti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!